Η σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου πριν την Κορομηλά - Μαζί της απέκτησε το γιο του, Σωτήρη

Δεν την θυμάται κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου πριν την Κορομηλά - Μαζί της απέκτησε το γιο του, Σωτήρη

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της δεκαετίας του 80. Είχε κάψει πολλές καρδιές, ενώ τη δική του μόνο δυο γυναίκες. Μια ήταν η πρώτη του σύζυγος που μαζί της απέκτησε το γιο του Σωτήρη, ενώ η δεύτερη ήταν η Ρούλα Κορομηλά - δείτε για ποιο λόγο χώρισαν.

Μετά τις δυο γυναίκες της ζωής του δεν είχε βγει καμία άλλη σχέση για τον σπουδαίο ηθοποιό που πλέον έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση. Το 2008 πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την υποκριτική και να ασχοληθεί με την γη.

«Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε "είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει". Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό», ανέφερε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso.

Μπορεί λοιπόν τα χρόνια να έχουν περάσει, κάτι που φαίνεται και στο πρόσωπο του Πάνου Μιχαλόπουλου, ωστόσο, η θυελλώδης ζωής του δεν γίνεται να ξεχαστεί.

Η σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου πριν την Κορομηλά

Τι δουλειά έκανε η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου

Σταθμός στη ζωή του ήταν η πρώτη του σύζυγος που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη. Περισσότερες πληροφορίες για την σύζυγος του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Ο δεύτερος γάμος του έγινε με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.