«Συγγνώμη αν...» - Η απάντηση του Νίκου Αναδιώτη μετά το σάλο με τις δηλώσεις του

«Ίσως να απομονώθηκε μία έκφραση που να προκάλεσε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη αν...» - Η απάντηση του Νίκου Αναδιώτη μετά το σάλο με τις δηλώσεις του

Η κάμερα του Happy Day, το πρωί της Τρίτης 29/3, συνάντησε τον Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος πριν λίγο καιρό είχε προκαλέσει αντιδράσεις έπειτα από συνέντευξη του στις «Μαμάδες» καθώς είχε αναφέρει πως «για να νιώθει καλά ένας άνδρας με τον εαυτό του πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι».

Έτσι ρεπόρτερ της εκπομπής τον συνάντησε σε έξοδό του και τον ρώτησε για το τι ακριβώς εννοούσε με τα λόγια του.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη στην κάμερα του Happy Day

«Επειδή τη συνέντευξη δεν την έχω δει γιατί πάει ένας μήνας ίσως να απομονώθηκε μία έκφραση που να προκαλέσει, δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν. Αν με ρωτήσεις κάτι αντίστοιχο, σε μία οικογένεια καλό θα ήταν να περνάει μία γυναίκα περισσότερο χρόνο στο σπίτι, γιατί αυτή κρατάει το σπίτι».

«Συγγνώμη αν προκάλεσα δεν είχα τέτοιο σκοπό» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Πηγαίνουμε στον πνευματικό για να...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Αναδιώτη για τη σχέση με την γυναίκα του

Στην εκπομπή Μαμά-δες της Ζωής Κρονάκη μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα δούμε το Σάββατο 26/3. Η εκπομπή, η οποία είναι αφιερωμένη στις μανούλες, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς και από τον τίτλο, φιλοξενεί αρκετά συχνά και κάποιους διάσημους μπαμπάδες της ελληνικής σόουμπιζ, για να μιλήσουν για την εμπειρία τους με την πατρότητα, όπως συνέβη και με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφαση εκείνου και της γυναίκας του να μετακομίσουν μόνιμα στο Αίγιο για να φτιάξουν εκεί την οικογένειά τους, αλλά και για την πολύ στενή σχέση που έχει με τον Θεό. Ένα αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής της ΕΡΤ, προβλήθηκε μέσα από το Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 24/3.

«Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο, είναι 170 – 180 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και είναι ευτυχισμένα. Το σχολείο το τελείωσα εκεί, η γυναίκα μου για καλή μου τύχη μεγάλωσε σε επαρχία. Σίγουρα όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν και οι δυσκολίες και περισσότερο για τη Βασιλική γιατί δεν ήταν από το Αίγιο. Τώρα αν της πεις, έλα στην Αθήνα, θα αρνηθεί», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης και πρόσθεσε:

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένειά μου από μένα δε μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό. Έχω πνευματικό, πολλά οικογενειακά ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μας. Ευτυχώς και η Βασιλική είναι δεκτική σε αυτό».