Πασίγνωστη Ελληνίδα που έγινε πρόσφατα μαμά - Η σύντροφος του Καπότση πριν την Κόνι Μεταξά

Ήταν μαζί 2,5 χρόνια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασίγνωστη Ελληνίδα που έγινε πρόσφατα μαμά - Η σύντροφος του Καπότση πριν την Κόνι Μεταξά

Ο Μάριος Καπότσης είναι διεθνής υδατοσφαιριστής που μαζί με την ομάδα της Εθνικής κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάνοντας υπερήφανη τη χώρα. Ξεκίνησε την υδατοσφαίριση στις ακαδημίες του Παλαιού Φάληρου. Στη συνέχεια πήγε στον Πανιώνιο, με τον οποίο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης παρέμεινε μέχρι το 2012 χωρίς να έχει καταφέρει να κατακτήσει προηγουμένως κάποιο εγχώριο τίτλο. Το καλοκαίρι του 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδος (2013, 2014). Την επόμενη τετραετία αγωνίστηκε στην Βουλιαγμένη, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος του 2017.

Το 2019 ο Μάριος Καπότσης γνώρισε την Κόνι Μεταξά και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι. Ωστόσο η σχέση τους κρατήθηκε για ένα διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τελικά τον Αύγουστο του 2020 η καλλιτέχνιδα μοιράστηκε την πρώτη τους φωτογραφία στο Instagram. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος θα γίνει το καλοκαίρι.

Η σχέση που είχε ο Μάριος Καπότσης πριν την Κόνι Μεταξά

Στο παρελθόν διατηρούσε 2,5 χρόνια σχέση με την Εριέττα Κούρκουλου, κόρη του αλησμόνητου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση. Το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του αλλά κρατούσε χαμηλούς τόνους. Τελικά τον Δεκέμβριο του 2015 έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

- Η σύντροφος του Καπότση πριν την Κόνι Μεταξά

Οι πρώτες δηλώσεις του για τον γάμο του με την Κόνι Μεταξά

Είναι από τα πιο όμορφα και φρέσκα ζευγάρια της showbiz ενώ πρόσφατα κιόλας αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Για τα σχέδια που κάνει με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Μάριος Καπότσης στην εφημερίδα Reallife. Ο πολίστας, επέλεξε πριν μερικές ημέρες να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί στη ζωή.

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης

Ερωτευμένος και ευτυχής μιλά με θαυμασμό για την Κόνι. «Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επίσης, και οι δυο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας. Η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου» ανέφερε.