«Έτσι νιώθω μαζί σου, σαν...» - Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση 2 μήνες μετά τον θάνατό του

Σπαράζουν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έτσι νιώθω μαζί σου, σαν...» - Η ανάρτηση της συντρόφου του Πάνου Νάτση 2 μήνες μετά τον θάνατό του

Δύο μήνες συμπληρώνονται από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Πάνος Νάτσης, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 29/1 στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου πολύ συχνά μοιράζεται στα social media κοινές φωτογραφίες της με τον Πάνο Νάτση, με την ίδια φυσικά να μην έχει ξεπεράσει την απώλεια του. Σήμερα, 29/3, η Διονυσία προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τους δύο μήνες από τον θάνατό του.

Η ανάρτηση της Διονυσίας για τους 2 μήνες από τον θάνατο του Πάνου Νάτση

«Μου έχει μείνει μία εικόνα από το χωριό της γιαγιάς μου, όταν ήμουν εγώ τέσσερα και ξάπλωνα στην αυλή κάτω από ένα δέντρο άκουγα τα τριζόνια και έβλεπα τον ήλιο μέσα από τα φύλλα. Έτσι νιώθω μαζί σου, σαν να είναι καλοκαίρι και να είμαι παιδί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Διονυσία.

Η Διονυσία μιλά πρώτη φορά για τις φήμες που τη θέλουν έγκυο - Η ανάρτηση στα social

Σχεδόν ενάμιση μήνας έχει περάσει από τότε που έχασε την ζωή του ο Πάνος Νάτσης μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η συγκεκριμένη είδηση βύθισε σε θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και τους κοντινούς του φίλους και συνεργάτες.

Τραγική φιγούρα παραμένει και η σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η ίδια παραμένει αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της αυτό το διάστημα ενώ αποκάλυψε αν είναι έγκυος.

«Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις…. Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

Πάνος Νάτσης - Ανάρτηση

Ανάρτηση συντρόφου Πάνου Νάτση