«Θα το αναγνώριζα αν...» - Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά

«Ήταν ήδη έγκυος από την προηγουμένη σχέση της»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα το αναγνώριζα αν...» - Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε το πρωί της Παρασκευής 29/3 ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πρώτη του δουλειά στο Δήμο Παπάγου, αλλά και για την προσωπική του ζωή, κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη. (δείτε εδώ παλαιότερη ενόχληση του από δημοσιογράφο)

Η αποκάλυψη του Γιώργου Κοψιδά για την προσωπική του ζωή

«Έγινα ηθοποιός στα 28 μου, ήμουν ντροπαλός, ούτε στα οικογενειακά βίντεο δεν έμπαινα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στον Δήμο Παπάγου που μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς με το σκουπιδιάρικο», είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς.

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Παλιότερα ήμουν με μία γυναίκα η οποία ήταν έγκυος και περάσαμε όλη τη φάση μαζί και είδα ότι μπορεί να γίνω κάλος πατέρας. Ήμουν πολύ ερωτευμένος, ήταν ήδη έγκυος από την προηγουμένη σχέση της και αν μου ζητούσε να το αναγνωρίσω θα το έκανα. Έχω κάποια στάνταρντ εμφανισιακά για τις γυναίκες και θέλω να γελάω με την σχέση μου».

Όσο για το αν έχει υποστεί bullying, ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ξεκάθαρος: «Έχω υποστεί bullying για την εμφάνισή μου».

"Δεν μου ανοίχτηκαν παραπάνω πόρτες μετά το Survivor"

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για το αν θα συμμετείχε ξανά σε ριάλιτι αλλά και για το αν πήρε αρκετά χρήματα ενώ πριν καιρό είχε "αδειάσει" κανονικότατα την παραγωγή.

«Δεν θα πήγαινα σε άλλο reality. Είχα πει ότι το μόνο reality που θα μπορούσα να πάω είναι το Survivor γιατί μου αρέσει πολύ το concept. Μέχρι στιγμής δεν μου ανοίχτηκαν παραπάνω πόρτες μετά το παιχνίδι, θα δούμε, ακόμα είναι νωρίς.

Μου έδωσε πολλά πράγματα, είναι πολύ ωραία εμπειρία, χαίρομαι που το έκανα. Τα χρήματα ήταν πάρα πολύ καλά».