«Με έδειρε μέσα στην κουζίνα και...» - Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκαρμούτσου

« Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Με έδειρε μέσα στην κουζίνα και...» - Συγκλονίζει η αποκάλυψη του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Το μεσημέρι της Τρίτης 29/3, καλεσμένος στον καναπέ της εκπομπής «Κυψέλη» ήταν διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Πολύ συχνά τον βλέπουμε σε αποκαλυπτικές συνεντεύξεις όπως τη σημερινή καθώς μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το περιστατικό βίας που δέχτηκε από ανώτερο του.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Με έχουν δείρει σε κουζίνα και είχα πει “σε ευχαριστώ σεφ, δεν θα το ξανακάνω”. Έχω φάει ξύλο γιατί έκανα τεράστιο λάθος, το οποίο στοίχισε στον σεφ και στην επιχείρηση. Αυτό συνέβη στο εξωτερικό από ένα Γάλλο σεφ. Τότε έσκυβες το κεφάλι και συνέχιζες, ήταν μέρος της ζωής μας», είπε αρχικά ο σεφ.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποκάλυψε στη συνέχεια πως κάποτε, όταν δούλευε σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε κυνηγήσει έναν πελάτη του μαγαζιού για να τον δείρει.

«Τον κυνήγησα στο πάρκινγκ να τον δείρω γιατί δεν μου άφησε καλό φιλοδώρημα. Δεν τον έδειρα γιατί με σταματήσανε, αλλά θα τον έδερνα. Το αφεντικό με κράτησε στο μαγαζί, αλλά με έβαλε στην κουζίνα να πλένω ταψιά».

«Με έλεγαν κλέφτη και φυλακόβιο γιατί...»

Μία συνέντευξη "έξω από τα δόντια", έδωσε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» το απόγευμα του Σαββάτου 19/3 στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής σεφ αναφέρθηκε στο bullying που αντιμετώπισε παλαιότερα λόγω της εμφάνισης του καθώς και στην περιπέτεια του με τα ναρκωτικά για την οποία έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε πως: « Όταν γύρισα το 2001 στην Ελλάδα από την Αμερική τράβηξα τα πάνδεινα λόγω της εμφάνισης μου. Με έλεγαν από κλέφτη, μέχρι αλήτη, μέχρι φυλακόβιο, ότι μπορείς να φανταστείς. Ίσως αυτός ήταν και ένας λόγος που κάποιοι στο κανάλι δεν ήθελαν να είμαι στο MasterChef».

«Όταν μίλησα για το πρόβλημα μου με τα ναρκωτικά, πολύς κόσμος μου είπε «μην βγεις να το πεις, θα καταστραφέις και δεν υπάρχει λόγος». Εγώ ακολούθησα αυτό που έλεγε η καρδιά μου. Έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταστραφώ γιατί τα χέρια μου και η μαγειρική μου γνώση θα με έβαζαν κάπου και θα μαγείρευα. Άρα αν μπορούσα να βοηθήσω πέντε ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα».