Η Τζένη Μπότση "έριξε" το Instagram με την κόρη της - Η απίστευτη φωτογραφία

Εμείς πάντως λιώσαμε...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η Τζένη Μπότση

Η Τζένη Μπότση παρά τις δυσκολίες που βίωσε την περασμένη χρονιά, μετά τις αποκαλύψεις για τις παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αυτή της μητρότητας.

Η κόρη της Αλίκη, είναι όπως φαίνεται τα πάντα για εκείνη, και της αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί παρά το φορτωμένο από υποχρεώσεις πρόγραμμά της. Έτσι λοιπόν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram μαζί της σε καθημερινές στιγμές και "έριξε" την πλατφόρμα.

Η ανάρτηση της Τζένη Μπότση με την κόρη της

Στη φωτογραφία βάζει κρέμα στο πρόσωπο της μαμάς της και η Τζένη Μπότση σχολιάζει: "Γυρίσματα, παραστάσεις… η δουλειά μου , η ζωή μου!

Δυστυχώς η ταλαιπωρία στο δέρμα μου είναι αναπόφευκτη. Όμως, και δεν υπερβάλλω καθόλου, δεν υπάρχει ούτε μια μέρα όλα αυτά τα χρόνια που να μην έχω βγάλει το make up πριν κοιμηθώ. Καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα είναι η «επένδυση» μας για το αύριο ?.

Και μιας και το «αυτοκολλητάκι» μου είναι πάντα μαζί μου, την έχω βάλει από νωρίς στο παιχνίδι. Μαθαίνει από τώρα να περιποιείται το δέρμα της μαμάς της….ώστε αργότερα να κάνει το ίδιο και για εκείνη

«Όταν τον έβλεπα στον δρόμο πάθαινα...»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Τζένη Μπότση, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στην αρχή της καριέρας της από πολύ γνωστό ηθοποιό ο οποίος έχει καταγγελθεί και από άλλες συναδέλφους του. Η εξομολόγηση λοιπόν που έκανε από καρδιάς, συγκίνησε βαθιά την Φαίη Σκορδά που προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Μια μέρα πριν το καταγγείλω δημόσια ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ότι θα βγω να το πω. Τους είπα από ποιον άνθρωπο, αλλά δεν τους είπα λεπτομέρειες. Δυστυχώς τις λεπτομέρειες τις έμαθαν από την τηλεόραση. Ήταν πολύ συγκινητικό και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ζήτησε συγγνώμη.. Φοβόμουν πως αν μιλούσα στη μαμά μου δεν θα με άφηνε να παίξω στο θέατρο ούτε και να ξαναδώ θέατρο. Δεν φταίει εκείνη, το έκανε με όλη της την αγάπη. Θύμωσα που μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτή η μάνα που με έχει μεγαλώσει με τόση αγάπη μου ζητάει συγγνώμη;

Έχω πάρει τη συγγνώμη της κοινωνίας και αυτό μου αρκεί. Βλέπω πια πως τα νέα παιδιά έχουν τσαμπουκά, γιατί τα μεγαλώνουν νέες γενιές, χωρίς να φοβούνται. Όταν μου συνέβη το περιστατικό, νόμιζα ότι συνέβη μόνο σε μένα. Δεν πίστευα ότι είχα προκαλέσει, αλλά φοβόμουν μην μου ξανασυμβεί. Φοβόμουν τον ίδιο άνθρωπο μην μου το ξανακάνει ή μου κάνει κάτι άλλο» είπε αρχικά η Τζένη Μπότση.

«Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού. Έφευγα μακριά. Πάντα στις δουλειές μου όταν ερχόταν η στιγμή για τις επίσημες πρεμιέρες έλεγα δεν θέλω να έρθει αυτός. Το έθετα ως όρο. Τα ξέρανε από κάποια στιγμή και μετά… Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες και τώρα φτάσαμε 21. Το ίδιο μοτίβο...» συμπλήρωσε η ηθοποιός.