Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Κι εσύ ρε Νίκο τώρα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Ευαγγελάτο

Καλά πήγε και αυτό...

«Κι εσύ ρε Νίκο τώρα...» - Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Ευαγγελάτο
News 29.03.2022 22:40
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το βράδυ της Τρίτης (29/3), ο Αντώνης Κανάκης δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και για τα γραφικά της εκπομπής Live News, τα οποία έχουν γίνει θέμα συζήτησης στo διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες.

Αφορμή για το σχόλιο αυτού του Αντώνη Κανάκη στάθηκε ένα ολόγραμμα της εκπομπής, το οποίο αφορούσε την υπόθεση της Πάτρας και παρουσίαζε την 9χρονη που έχασε τελευταία τη ζωή της. Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα, ενοχλήθηκε τόσο από το συγκεκριμένο γεγονός που αρνήθηκε να παίξει το απόσπασμα στο Ράδιο Αρβύλα.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Νίκο Ευαγγελάτο

«Στο νούμερο 5 είναι αυτή η ιστορία με τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά δεν θα το δείξω.

Δεν θέλω να το δείξω και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Εκτός του ότι τα γραφικά αυτά έχουν γίνει τελείως γραφικά πλέον μετά το συγκεκριμένο χθεσινό γραφικό δεν το βρίσκω πια ούτε καν αστείο.

Ξέρω εγώ τι να πω. Παράξενα πράγματα. Κι εσύ ρε Νίκο τώρα μεταξύ μας… Έγινα κατανοητός φαντάζομαι, έτσι;», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Ρε παιδιά πραγματικά τι ζούμε;»

Με ένα σημαντικό μήνυμα έκλεισε τη σημερινή 10/3 του εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής συγκεκριμένα αναρωτήθηκε για τον κόσμο που ζούμε, καθώς όποτε ανοίγουμε την τηλεόραση δεν βλέπουμε κάτι άλλο πέρα από δολοφονίες, βιασμούς αλλά πλέον και πολέμους.

«Ρε παιδιά πραγματικά τι ζούμε; Ανοίγεις την τηλεόραση και λες ας δω καμία άλλη είδηση πέρα από τον πόλεμο, και βλέπεις δολοφονίες, δολοφονίες οικογενειών, δολοφονίες παιδιών, βιασμούς, πραγματικά τι ζούμε. Και άντε να εξηγήσεις στα παιδιά τι συμβαίνει».

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε στην κόρη του και τη νεράιδα του δοντιού και το πόσο χαρούμενη ήταν: «Αυτός είναι ο κόσμος και αυτή είναι η ζωή. Ή μάλλον αυτή θα έπρεπε να είναι η ζωή. Αλλά δυστυχώς η ζωή είναι αυτή που εμείς οι ενήλικες φτιάχνουμε και είναι όλα αυτά τα χάλια που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά», τόνισε ο παρουσιαστής που χθες αναφέρθηκε και στην ημέρα της γυναίκας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Καλυβάτσης "έσπασε" τη σιωπή του για Κανάκη και Παναγιωτόπουλο - «Έφυγα από Θεσσαλονίκη γιατί...»

«Το τελευταίο φετινό Ράδιο Αρβύλα θα είναι...» - Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το τέλος της εκπομπής

Share