Ο γιος τους μεγάλωσε πολύ - Υπέρλαμπρη η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια στην παρέλαση

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο γιος τους μεγάλωσε πολύ - Υπέρλαμπρη η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια στην παρέλαση

Πρώτη παρέλαση με παρουσία κοινού, μετά από δύο χρόνια πανδημίας και μέτρων προστασίας, την περασμένη Παρασκευή 25 Μαρτίου και, σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια που επικρατούσε εκείνη τη μέρα, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλούς που ήθελαν να βγουν και να ξεσκάσουν. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με χιλιάδες κόσμο να δίνει το «παρών», ανάμεσά τους ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, που βρέθηκαν από νωρίς στην πλατφόρμα των επισήμων για να παρακολουθήσουν τις γιορτινές εκδηλώσεις.

Μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια υπήρχε μια ευχάριστη αλλαγή και στο σπιτικό τους, αφού τα Χριστούγεννα του 2020 ήρθε σαν δώρο ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, Παναγιώτης-Αντώνιος. Ο ενός έτους γιος τους ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στην πρόσφατη παρέλαση, ανεμίζοντας την ελληνική σημαία και κάνοντας παιχνίδια με τους γονείς του, που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές - ο υπουργός Τουρισμού μπροστά και πίσω η σύζυγός του.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη και από τους υπόλοιπους επίσημους καλεσμένους, ένας εξ αυτών και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επίσης πατέρας δύο παιδιών, που καθόταν δίπλα και χαμογελούσε γλυκά βλέποντας μπαμπά και γιο να χαίρονται με την παρέλαση. «Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! "Ζήτω το Έθνος", ευχήθηκε ο υπουργός Τουρισμού λίγη ώρα αργότερα, αγκαλιασμένος με τον γιο του, με την Τζένη Μπαλατσινού σε ρόλο φωτογράφου από την πίσω θέση.

Στυλάτη εμφάνιση για την Τζένη Μπαλατσινού

Μπαλατσινού Κικίλιας περιοδικό YOU

Εκτός από τον δυναμικό της χαρακτήρα, έχει ξεχωρίσει για το στυλ και την ομορφιά της, που της χάρισαν τον τίτλο της “ωραιότερης γυναίκας” το 1990. Η Τζένη Μπαλατσινού παραμένει ιδιαίτερα γοητευτική και σικάτη ταυτόχρονα, κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη παρέλαση. Συνοδεύοντας τον υπουργό Τουρισμού, επέλεξε ένα λευκό T-shirt, καφέ μποτάκια και γκρι καρό σακάκι. Απλό casual στυλ που ανέδειξε την έμφυτη κομψότητά της, ενώ ταίριαζε απόλυτα και με τη στυλιστική επιλογή του Βασίλη Κικίλια, που εντυπωσίασε με το σκούρο μπλε κοστούμι του.

Τρυφερά στιγμιότυπα στις πρώτες σειρές

Δεν έχουν κρύψει τη χαρά και την ευγνωμοσύνη τους για τον ερχομό του γιου τους - και το έδειξαν με το παραπάνω στην πρόσφατη παρέλαση. Η Τζένη Μπαλατσινού χάιδευε και κανάκευε τον μικρό Παναγιώτη (διαβάστε εδώ την συγκλονιστική εξομολόγησή της για την γέννα) δεν τον άφησε λεπτό από την αγκαλιά της, παρά μόνο για να τον παραδώσει στον σύζυγό της και να δουν μαζί την παρέλαση από την πρώτη σειρά. Ο Βασίλης Κικίλιας πάλι δεν σταμάτησε να χαμογελά όσο τον κρατούσε και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ούτε κάτω από την προστατευτική μάσκα του!

Μπαλατσινού Κικίλιας γιος
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα 30/3 σε όλα τα περίπτερα