«Να περιαυτολογεί, να μην θέλει να...» - Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει τι την ενοχλεί σε ένα καλεσμένο

«Ευτυχώς, έχει συμβεί μια δυο φορές»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να περιαυτολογεί, να μην θέλει να...» - Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει τι την ενοχλεί σε ένα καλεσμένο

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια της Ερτ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην Real L!fe και μεταξύ άλλων μίλησε για τους καλεσμένους που έρχονται στην εκπομπή της, στο Στούντιο 4, για το τι την ενοχλεί στην συμπεριφορά κάποιων αλλά και πως τους αντιμετωπίζει αν δεν υπάρχει χημεία.

Οι δηλώσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το Στούντιο 4

Τι σε κουράζει σε έναν καλεσμένο;

Να περιαυτολογεί, να αυτοθαυμάζεται, να μη θέλει να ανοιχτεί, να έρχεται με συγκεκριμένη ατζέντα στο μυαλό του. Ευτυχώς, έχει συμβεί μια δυο φορές.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει για την εκπομπή της

Όταν λείπει η χημεία με τους καλεσμένους πως το διαχειρίζεσαι;

Αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει σε μία συνέντευξη ή θέλει να πει μόνο συγκεκριμένα πράγματα, δεν επιμένουμε. Προσπαθούμε να υπάρχει πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά, αν δεν λειτουργήσει, θα χαιρετήσουμε ευγενικά μετά από 20 λεπτά και θα συνεχίσει ο καθένας τη δουλειά του. Δεν έχει συμβεί, όμως, πολλές φορές. Οι καλεσμένοι μας έρχονται γιατί το θέλουν και είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό.

Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος: «Δέχτηκαμε πρόταση για...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας (17/1) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική πρόταση που είχαν δεχτεί, πριν προχωρήσουν στην μεταγραφή τους στην ΕΡΤ.

«Εμείς δεν το είχαμε πει ποτέ, παρόλο που έγινε από το Πάσχα, ούτε θα το πούμε τώρα, αλλά υπήρχε. Έγινε αυτή η πρόταση, την σκεφτήκαμε σοβαρά, αλλά προτιμήσαμε την εκπομπή στην ΕΡΤ» ανέφερε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου από την μεριά της δήλωσε: «Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό το κάτι είναι πάρα πολύ δύσκολο να το κάνεις στο πάρα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον που έχετε στα πρωινά. Δεν χρειαζόταν. Το σκεφτήκαμε. Ήταν θέμα περιεχομένου. Αναγκαστικά θα έπρεπε να κάνουμε αυτά που κάνουν οι πρωινές εκπομπές. Από τη στιγμή που είχαμε τη δυνατότητα να μην το κάνουμε αυτό, αποφασίσαμε να μην το κάνουμε. Και έχει και μια συγκίνηση η ΕΡΤ. Είναι τιμή με ένα τρόπο».