Άλεκ Μπαλντουίν: Για 7η φορά μπαμπάς - Λίγους μήνες μετά το τραγικό συμβάν στα γυρίσματα ταινίας

Η ζωή του χαμογελά ξανά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άλεκ Μπαλντουίν: Για 7η φορά μπαμπάς - Λίγους μήνες μετά το τραγικό συμβάν στα γυρίσματα ταινίας

Λίγους μόλις μήνες μετά το τραγικό συμβάν του θανάτου συνεργάτιδας του από λάθος στα γυρίσματα της ταινίας Rust, η ζωή χαμογελά και πάλι στον Άλεκ Μπαλντουίν καθώς θα γίνει για 7η φορά πατέρας και η οικογένεια του θα μεγαλώσει κατά πολύ.

Το ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα την Τρίτη, 29/3, ενώ επιβεβαίωσαν την είδηση στο περιοδικό People με γραπτή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν: «Έχουμε γράψει τη φράση “somos un buen equipo” στις βέρες μας. Το λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλο στο σπίτι μας: Ότι “είμαστε καλή ομάδα”. Ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας στην μεγάλη μας οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. Η αγάπη μας συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας το φθινόπωρο».

Η ανάρτηση της συζύγου του στο Instagram που μας έκανε να λιώσουμε

Η Χιλάρια Μπαλντουίν έκανε και μια γλυκιά ανάρτηση με τα χαρμόσυνα νέα, στην οποία το ζευγάρι φαίνεται να παίζει με τα έξι παιδιά τους, λίγες ώρες αφότου τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα.

Ράκος ψυχολογικά ο Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλος "έσπασε" για πρώτη φορά την σιωπή του μετά από το τραγικό συμβάν που έγινε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Rust» με θύμα την Χαλίνα Χάτσινς.

Το απόσπασμα από την συνέντευξη που βγήκε στη δημοσιότητα από το αμερικανικό ABC, ο ηθοποιός φαίνεται να "σπάει" την στιγμή που προσπαθεί να περιγράψει όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

Πληθύνονται ωστόσο τα σενάρια γύρω από την ακούσια εκτέλεση της 42χρονης κινηματογραφίστριας μέρα με την μέρα. Μετά την ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε στα γυρίσματα της ταινίας, ο Άλεκ Μπάλντουιν εθεάθη, σε κακή κατάσταση, εμφανώς εξαντλημένος, στα βορειοανατολικά των ΗΠΑ με την οικογένειά του.

Ο 63χρονος ηθοποιός βρέθηκε σε μια μικρή πόλη να παίρνει φαγητό σε πακέτο, μαζί με τη νταντά και δύο από τα έξι παιδιά του, ενώ μαζί του ήταν και η σύζυγός του, Χιλάρια, η οποία όμως δεν φαίνεται στις φωτογραφίες. Ο ίδιος συνεργάζεται με τις Αρχές ενώ βρίσκεται σε επαφή και με την οικογένεια της γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο στα γυρίσματα της ταινίας.