Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Σπύρο Μπιμπίλα - «Μου σπάσανε τα νεύρα και πια ζητάω 200 ευρώ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Σπύρο Μπιμπίλα - «Μου σπάσανε τα νεύρα και πια ζητάω 200 ευρώ»

Το πρωί της Τετάρτης 30/3 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Το δάχτυλο στο μέλι» στο θέατρο «Ελιάρτ».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τις ερωτήσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό, ενώ αναφέρθηκε στα... 200 ευρώ που ζητάει πλέον για να μιλήσει στις εκπομπές. Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Δεν είμαι απλά κουρασμένος, είμαι νευριασμένος.

Δεν αντέχω άλλο να με πιέζουν και τα με ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια και να απαντάω τα ίδια και τα ίδια. Και τώρα τελευταία πια δεν απαντάω. Μου σπάσανε τα νεύρα και πια ζητάω 200 ευρώ για να βγω στις εκπομπές. Όχι για να τα βάλω στην τσέπη μου, αλλά για να τα βάλω στο ταμείο αλληλοβοήθειας των ηθοποιών. Και έτσι αποθάρρυνα κάποιους. Και κόψανε».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Τους είπα θα βγω στα κανάλια και θα πω...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη του Φιλιππίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την σημερινή δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την οποία ήρθε σε σύγκρουση με τον γιο του και αποκάλυψε πως δεν τον άφηναν να μπει στη αίθουσα που δικαζόταν ο ηθοποιός και όταν τους ενημέρωσε ότι θα βγει στα κανάλια και θα το πει, τότε τον άφησαν να μπει.

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού.

Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα», είπε ο ηθοποιός.