«Δεν ξέρω τι αναμένω για...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου τοποθετείται για δίκη Φιλιππίδη

«Έχω δεχτεί περίεργες συμπεριφορές»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω τι αναμένω για...» - Ο Γιάννης Στάνκογλου τοποθετείται για δίκη Φιλιππίδη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τετάρτης 30/3 ο υπερταλαντούχος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε μέσα από την δραματική σειρά της ΕΡΤ «Ο όρκος».

Έπειτα από ερώτηση, καθώς είναι και το θέμα των ημερών, ο ηθοποιός έκανε το δικό του σχόλιο αναφορικά με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ενώ αποκάλυψε και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που ο ίδιος έχει βιώσει.

Η αναφορά του Γιάννη Στάνκογλου στις κακοποιητικές συμπεριφορές

«Δεν ξέρω τι αναμένω για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, οπότε το βρίσκω λίγο βαρετό και να μιλάμε, αφού όλα γίνονται στο δικαστήριο καθημερινά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σχετικά με το αν έχει δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές, ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω δεχτεί περίεργες συμπεριφορές. Όπως σε όλους τους χώρους, έτσι και στο θέατρο, το να ακούσεις μία άσχημη κουβέντα ή κάποιος να σου μιλήσει λίγο απότομα ή να σε προσβάλει, ναι το έχω πάθει αλλά δεν το επέτρεψα. Η το επέτρεψα και το σκεφτόμουν μετά και το έλεγα ή εκείνη την στιγμή που γινόταν έφευγα ή έφευγε αυτός».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης χρήζει ψυχιάτρου»

Δηλώσεις στην εκπομπή Love it έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στη δίκη του (δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη).

«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο.

Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.