Πάνος Καλίδης - Λεάννα Μάρκογλου: Με μαύρο κολλητό σύνολο η make up artist στο πλάι του καλού της

Είναι ένα ζηλευτό ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης - Λεάννα Μάρκογλου: Με μαύρο κολλητό σύνολο η make up artist στο πλάι του καλού της

Ο Πάνος Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, που συχνά του απολαμβάνουμε σε τρυφερά τετ- α-τετ τους δύο τους. Την Δευτέρα 28/3 είδαμε τους δύο τους σε νυχτερινή έξοδο σε πολύ γνωστό βραδινό μαγαζί της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής έχοντας στο πλάι του την εντυπωσιακή make up artists των διάσημων τράβηξε όλα τα βλέμματα, αφού οι δύο τους ήταν υπέρλαμπροι. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες στην παρέα τους είχαν και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο κόσμος τους είδε να τα ''σπάνε'' όλοι μαζί παρέα.

O Bασίλης Καλίδης και η Λεάννα Μάρκογλου στα μπουζούκια

Καλίδης και Μακρόγλου στο voodoo

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει παντρευτεί ακόμα την αγαπημένη του

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Λεάννα Μάρκογλου, και εξήγησε για ποιο λόγο δεν έχουν παντρευτεί μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και τρία παιδιά.

Η Φαίη Σκορδά του έθεσε την ερώτηση και ο τραγουδιστής, αφού σχολίασε μερικά γεγονότα από το Survivor 4, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκει κουμπάρο αν και φοβάται και λίγο μήπως δεν του πει το «ναι». Πάντως τόνισε πως είναι ο άνθρωπός του και ό, τι καλύτερο έχει.

«Ψάχνω κουμπάρα! Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Είμαι υπέρ του γάμου και της οικογένειας. Είναι ο άνθρωπος μου, δεν ψάχνω για κάτι καλύτερο, είναι ό,τι καλύτερο. Δεν κάνω πρόταση γάμου γιατί δεν έχω κουμπάρο/κουμπάρα. Πρέπει να το κάνω. Είναι και αυτός ένας λόγος, ότι φοβάμαι την απόρριψη. Υπάρχει μεγάλες πιθανότητες να πει όχι…», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.