"Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό" - Απίστευτο ξέσπασμα της Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής

Οργισμένη η παρουσιάστρια με δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, μετά τις δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη σχετικά με φήμες που ήθελαν τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου να περνάει κρίση μόλις λίγους μήνες μετά το γάμο τους στις Σπέτσες.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιοδικό που συνεχώς βγάζει ψευδή ρεπορτάζ για την προσωπική της ζωή, με πρόσφατο τη υποτιθέμενη σχέση της με πρώην της Μαρίας Ηλιάκη, όπως έχει σχολιαστεί και από το twitter.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Είμαι κάθε εβδομάδα σε ένα περιοδικό που περνάω και το βλέπω… Χθες μάλιστα, επειδή πάλι γράψανε κάτι, αλλά χθες χάζευα τα εξώφυλλα τι γράφανε για μένα για την προηγούμενη σχέση μου… «Όχι στην Καινούργιου από τα αδέρφια του εφοπλιστή», «Έξω από το ρεβεγιόν, στην black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή», «Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος», «Πως η Καινούργιου έχασε το μωρό της», δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς… «Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική»….

Θέλω να πω, ότι η αθλιότητα πολλών… Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο. Λίγο υπάρχει και ένα όριο. Όχι για μένα προσωπικά αλλά για την οικογένειά μου και τον άλλο άνθρωπο.

Δηλαδή τώρα, είναι ένα παιδί που… Δε γράφουν ούτε το όνομά του, δεν αναφέρουν τίποτα για εκείνον αλλά λένε ότι είναι πρώην της Ηλιάκη. Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί. Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει, αν ισχύει κάτι ή όχι. Όλα έχουν ένα όριο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό, θέλω να πω ότι περνά ο άλλος από ένα περίπτερο και στεναχωριέται, και εγώ και το άλλο το παιδί και η κοπέλα που έχει την οικογένειά της. Δε σέβονται τίποτα. Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ – εμένα δε με νοιάζει για μένα πείτε – αλλά τα βλέπει η οικογένειά μου, τα βλέπει η άλλη η κοπέλα που έχει το παιδάκι και την οικογένειά της, τα βλέπει το άλλο το παιδί που έχει μια οικογένεια από πίσω. Αν έχω κάτι στη ζωή μου θα βγω να το πω εγώ η ίδια» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Πέρασαν κι έφυγαν: 6 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση η Κατερίνα Καινούργιου

Η πιο πρόσφατη από όλες είναι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τους δύο να χωρίζουν πρόσφατα. Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό, όταν είχε καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πια μαζί με το γνωστό επιχειρηματία.

«Σκεφτόμουν να πάω αυτό το μήνα αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη γιατί έχω περάσει και πολύ δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου και δεν θέλω να φαίνομαι και στην εκπομπή πεσμένη αλλά ούτε θέλω να έχω και μια πρησμένη κοιλιά γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ συνέχεια κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν είσαι σε σχέση», ανέφερε στον αέρα.

Πίσω στο μακρινό 2009, όταν η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega Channel, ήταν ζευγάρι με τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του καναλιού, με τους δυο τους να διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια την οποία και προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2012 η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε την ζωή της με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime... διαβάστε την συνέχεια εδώ.