Την είπε στη δημοσιογράφο - Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε ερώτηση για το τι τρέχει στην προσωπική της ζωή

Φανερά ενοχλημένη η τραγουδίστρια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Την είπε στη δημοσιογράφο - Η απάντηση της Ελεονώρας Ζουγανέλη σε ερώτηση για το τι τρέχει στην προσωπική της ζωή

Εδώ και μέρες φημολογείται έντονα στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz πως ο γάμος της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου περνάει κρίση. Η τραγουδίστρια, ωστόσο, έχει φροντίσει - χρόνια τώρα - κι έχει καταφέρει ως ένα σημείο να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί να διέρρευσαν φωτογραφίες από τον μαγευτικό της γάμο το 2020 (δείτε τις εδώ) αλλά σπάνια θα την δει κανείς να στήνεται μπροστά στους φωτογράφους με τον σύζυγο για να βγάλουν φωτογραφία ή σπάνια θα κυκλοφορήσει σε μαγαζιά και περιοχές που ξέρει πως υπάρχουν παπαράτσι.

Το βράδυ της Τρίτης 29/3, ωστόσο, έκανε μια επίσημη εμφάνιση μόνη και οι δημοσιογράφοι έτρεξαν επάνω της. Μεταξύ άλλων μια δημοσιογράφος την ρώτησε: "Την ρομαντική σας πλευρά συχνά την βλέπουμε και στο instagram, είδαμε πρόσφατα μια φωτογραφία με τον σύζυγο που γράψατε μας αρέσουν τα μπαρ..." κι εκείνη απάντησε δείχνοντας την ενόχλησής της όπως μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε στο παρακάτω βίντεο:

"Πολύ συχνά δεν την βλέπουμε στο instagram, τουλάχιστον φροντίζω να μην την βλέπετε πολύ συχνά στο instagram αλλά γενικά νομίζω ότι μπορείτε να δείτε την ρομαντική μου πλευρά πολύ εύκολα στον τρόπο που τραγουδάω και που επικοινωνώ με τον κόσμο, για μένα αυτό είναι όλη η ουσία της ζωής μου, οπότε ναι νομίζω ότι είμαι αρκετά τρυφερή με τους ανθρώπους."

Η απάντηση του Σπύρου για την φερόμενη εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Στην κάμερα της εκπομπής Love it και την Κατερίνα Νινιού μίλησε πριν από κάποιο καιρό ο Σπύρος Δημητρίου. Ο σύζυγος της Ελεονώρας Ζουγανέλη μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του από κορωνοϊό αλλά και στις φήμες εγκυμοσύνης...

«Βρίσκομαι σε αμηχανία όταν με ρωτάνε για το εμβόλιο μετά τα μαρτύρια που είδα να περνάει η μητέρα μου με τον κορωνοϊό. Πριν διασωληνωθεί, είπε σε εμένα και τον αδελφό μου ότι “αν δεν καταφέρω να αποσωληνωθώ θα σας καμαρώνω από ψηλά.

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή, έγινα στα 42 μου άντρας σε πέντε δευτερόλεπτα, δεν ήμουν πριν. Ωρίμασα όσο διήρκησε η ανακοίνωση. Άντρας που δεν έχει αδυναμία στη μητέρα του, έχει ελλειμματική αντρική συμπεριφορά.

Η Ελεωνόρα δεν είναι έγκυος, διαβάζω τυχαία τα δημοσιεύματα και πάω και την ρωτάω. Η Ελεωνόρα δεν αρέσκεται στις μεγάλες κοσμικότητες. Τη ζηλεύω πολύ και μακάρι να με ζήλευε κι αυτή».