«Προσκυνώ για το γούστο...» - Η ατάκα για τον Μάριο Χεζόνια και η αντίδραση της Μαλέσκου

Αμηχανία στο πλατό του Love it

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Προσκυνώ για το γούστο...» - Η ατάκα για τον Μάριο Χεζόνια και η αντίδραση της Μαλέσκου

Το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3 στον αέρα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, δημιουργήθηκε μία αμηχανία, μιας και ο καλεσμένος Ανδρέας Ματθαιακάκης που πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor, έκανε μια τοποθέτηση σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της παρουσιάστριας με τον Μάριο Χεζόνια.

Η σπόντα του Ματθαιακάκη για τον Χεζόνια

Ο νεαρός επαγγελματίας παίκτης πόκερ, αφού κάθισε στον καναπέ, θέλησε να πει κάτι στην παρουσιάστρια, πριν ξεκινήσει η κουβέντα για το ριάλιτι επιβίωσης.

Είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Αρχικά, θέλω να πω και κάτι άλλο μιας και σε βλέπω από κοντά. Τρομερή άποψη από πέρσι ο Μάριο Χεζόνια. Πραγματικά προσκυνώ για το γούστο. Πάμε παρακάτω» είπε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης με την ίδια να απαντά με τρόπο πως δεν ισχύει.

«Κατηγορήθηκα πάρα πολύ για τον Χεζόνια! Τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον Μάριο Χεζόνια, που φημολογούνταν ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα αυτό το ωραίο, το δημιουργικό άγχος και την ανυπομονησία να επιστρέψω στην καθημερινή συνήθεια. Στην πρεμιέρα μας κύλησαν όλα τόσο όμορφα που νιώθεις ότι με κάποιους ανθρώπους είναι σαν να γνωρίζεσαι χρόνια».

Ενώ σχετικά με την απόφαση του ποδοσφαιριστή να φύγει από τον Παναθηναικό, δήλωσε: «Δεν φέρω ευθύνη! Αν και κατηγορήθηκα πάρα πολύ στα social media, τόσες ύβρεις και τόσα μηνύματα που δεν προλάβαινα να σχολιάζουν και να προλαβαίνω να σβήνω και γω. Λες και έφταιγα ή σαν να οφειλόταν σε μένα μια απόφαση. Σε καμία περίπτωση. Αποποιούμαι της ευθύνης γιατί μοιραία δεν είχα κάνει κάτι.

Μου αρέσει πολύ η ελληνική γλώσσα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα μου επειδή κάποιοι μου το χρεώνουν ως ψεγάδι».