Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα φανερά αδυνατισμένος ο Ανδρέας Ματθαιακάκης - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα φανερά αδυνατισμένος ο Ανδρέας Ματθαιακάκης - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το απόγευμα του Σαββάτου 26/3 ο Ανδρέας Ματθαιακάκης επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5. Όπως θα δείτε και εσείς από τις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται φανερά αδυνατισμένος μιας και είναι γνωστό σε όλους μας πλέον πως οι συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο είναι αρκετά δύσκολες.

Να τονίσουμε πως ο ίδιος αποχώρησε από το ριάλιτι καθώς απέσπασε τις λιγότερες θετικές ψήφους και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Επιπλέον, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης συνοδευόταν από μέλη της παραγωγής του Survivor και δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, λόγω του συμβολαίου που έχει υπογράψει.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Ανδρέας Ματθαιακάκη μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5

Η επιστροφή του Ανδρέα Ματθαιακάκη

Survivor 5 - Ανδρέας Ματθαιακάκης

Ματθαιακάκης - Επέστρεψε από το Survvivor 5

Survivor 5 - Αποκλειστική φωτογραφία του Ανδρέα Ματθαιακάκη

«Δίνουν μίνι θεατρικές παραστάσεις» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5 της Τετάρτη 23/4, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it την Παρασκευή 25/3 και εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του για τους συμπαίκτες του, μίλησε για το ποιους παίκτες θεωρεί ότι θα δει στον τελικό, θέμα για το οποίο ήδη μίλησε και ο Γιάννης Τσολάκης.

«Δεν υπήρχε κανένας κώδικας επικοινωνίας όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα. Πήγα με κάποια άτομα από την καλύβα μου που δεν είχα καλές σχέσεις και πήγα και σε μια ομάδα που ήταν λίγο πολύ έτοιμη από παρέες.