Survivor 5: «Βλέπω σίγουρα τους...» - Η πρόβλεψη του Γιάννη Τσολάκη για την τελική πεντάδα

«Θα δούμε παίκτες που είναι χαμηλά σε σκορ να ανεβαίνουν πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Βλέπω σίγουρα τους...» - Η πρόβλεψη του Γιάννη Τσολάκη για την τελική πεντάδα

Από το Survivor 5 αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Τσολάκης. Ο ίδιος το πρωί της Παρασκευή 18/3 μίλησε μέσω skype στην εκπομπή Love It. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης έσπευσε να προβλέψει και τους 5 παίκτες που πιστεύει πως θα φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Η πρόβλεψη του Γιάννη Τσολάκη για την τελική πεντάδα του Survivor 5

«Αρχικά εγώ στον τελικό βλέπω Σπύρο Μαρτίκα να φιγουράρει. Δεν φεύγει ο Σπύρος από εκεί μέσα ότι και να γίνει. Πέρα από την πλάκα εγώ βλέπω μια τριάδα, την έχω πει από την αρχή. Αν με ρωτάτε ποιος θέλω να κερδίσει το Survivor, θέλω να είναι η Ασημίνα.

Από εκεί και πέρα βλέπω τον Άρη σίγουρα, και έχω μια ελπίδα για τον Ταλάντζεφ αν γίνει καλός στον στόχο. Να μου το θυμηθείτε πως τώρα που θα αλλάξουν οι ομάδες, οι ισορροπίες και η ψυχολογία, θα δούμε παίκτες που είναι χαμηλά σε σκορ να ανεβαίνουν πάρα πολύ», αποκάλυψε ο Γιάννης Τσολάκης, που έχει μείνει κυριολεκτικά μισός.

«Πάλεψα με τους δαίμονές μου...» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση για την παραμονή του στο survivor 5

O Γιάννης Τσολάκης έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει με τίποτα στα παλιό του σώμα. Είναι γεγονός πως ο μαχητής κατά την παραμονή του στο παιχνίδι έχασε σχεδόν τα περισσότερα κιλά από όλους τους παίκτες, αφού είχε μπει καλά φαγωμένος.

Έτσι λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον αδυνατισμένο εαυτό του, από τον Άγιο Δομίνικο. Ούτε ο ίδιος δε μπορεί να πιστέψει την τεράστια αλλαγή στο σώμα του κάνοντας παράλληλα δηλώσεις για τον αν μετάνιωσε τη συμμετοχή του αλλά και το πόσο πάλεψε για να παραμείνει τόσο καιρό.

«Ο κύριος που βλέπετε δεν είναι άλλος είμαι εγώ … Απλά έχασα 16 κιλά, μαύρισα όσο δεν πήγαινε άλλο και είδα πως φαίνομαι όταν έχω μούσια. Αν πήρα τα μαθήματα μου ?Φυσικά και τα πήρα ..Αν πάλεψα με τους δαίμονές μου ? Φυσικά και πάλεψα .. Αν το μετάνιωσα ? Φυσικά όχι Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα !!! θα είναι ένα κεφάλαιο που δεν θα σβήσει ποτέ από μέσα μου», έγραψε ο Γιάννης Τσολάκης.