Survivor 5: «Είχα μπει 80 και πάω να ζυγιστώ και βλέπουμε...» - Σοκαρισμένος ο Γιάννης Τσολάκης με την απώλεια κιλών του

«Η πείνα είναι πολύ δύσκολη, δεν ένιωσα ούτε μία φορά ότι χόρτασα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είχα μπει 80 και πάω να ζυγιστώ και βλέπουμε...» - Σοκαρισμένος ο Γιάννης Τσολάκης με την απώλεια κιλών του

Στην Ελλάδα επέστρεψε πριν μερικές μέρες ο Γιάννης Τσολάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5. Ο ίδιος μάλιστα εμφανίστηκε νωρίτερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ριάλιτι επιβίωσης και την μεγάλη απώλεια κιλών.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσολάκη για το Survivor 5

«Έχασα 16 κιλά. Φαντάσου ότι βγήκα από το παιχνίδι, την επόμενη μέρα μου φέρνουν την ζυγαριά, είχα μπει 80 και πάω να ζυγιστώ και βλέπουμε 64 και λέω θα είναι λάθος. Ανεβαίνω μετά από λίγο ξανά και τελικά όντως ήμουν 64.

Όταν αποχώρησα δεν έβλεπα από τη χαρά μου. Εγώ όταν έβλεπα Survivor έλεγα είναι όλα ψέμα, τρώνε κρυφά. Εμένα μέσα αυτά που με δυσκόλεψαν πολύ είναι το ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, δεν ξέρεις τι γίνεται έξω, φαντάσου ότι βγήκα και είδα ότι υπάρχει πόλεμος. Η πείνα είναι πολύ δύσκολη, δεν ένιωσα ούτε μία φορά ότι χόρτασα».

O Γιάννης Τσολάκης θύμισε στον Νίκο Μουτσινά πως οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά το παρελθόν και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους» με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Ξαναδέστε τους ήτανε; δεν το ξανά είδαν όμως άδικα το έκαναν. Χάλια ρε συ, εγώ ήμουν σε πένθος γιατί έβγαινα έξω;».

«Ήμασταν πολύ κοντά! Η γλώσσα του σώματος...»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4/3 ο Γιάννης Τσολάκης. Ο πρώην παίκτης μίλησε τόσο για την σχέση του με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, ξεκαθαρίζοντας πως η κοπέλα του του έχει αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να μην παρεξηγηθεί.

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει να βάλει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο. Δε μπορώ εγώ να φοράω τη μπλούζα μου και να έχω τη Μαίη να έχει βραχεί η δικιά της και να μην της τη δώσω. Είχε ρωτήσει όντως η Μαίη αν είμαστε ζευγάρι με τη Σοφιάνα. Εγώ το έμαθα τελευταίος αυτό, δεν ξέρω γιατί είχε τέτοια απορία.

Με τη Σοφιάνα ήμασταν πολύ κοντά. Η Μαίη μάλλον ρώτησε για να είναι σίγουρη γιατί είχαμε κάνεις κάποιες συζητήσεις, είχαμε έρθει κοντά αλλά όχι κοντά ερωτικά. Θυμάμαι έντονα στις αρχές ότι μπορεί να μίλαγα με τη Σοφιάνα και να είναι και η Μαίη κοντά αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω. Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα.

Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει. Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω. Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάνα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάνα όπως και όλοι», κατέληξε ο Γιάννης Τσολάκης.