Survivor 5 spoiler 23/3: ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Ε ΚΑΛΆ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 23/3: ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

Αυτή την εβδομάδα οι ασυλίες ήταν ξανά μοιρασμένες με αποτέλεσμα να έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση στο Survivor, δυο από τη νέα Κόκκινη, και δυο από τη νέα Μπλε.

Ανδρέας, Μυριέλλα, Σπύρος και Τάκης βρίσκονται στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού και όλοι αναμένουν την αυριανή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο του νησιού, όλοι πέραν από τους αναγνώστες του Youweekly.gr που σε λίγα λεπτά θα ξέρουν το ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά μόνο και μόνο επειδή μας διαβάζουν!

Αφού σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει στο αποψινό αγώνισμα που έχει έπαθλο την επικοινωνία (δείτε εδώ) μάθαμε και το ποιος φεύγει για να τελειώνουμε!

Αποχωρεί από το Survivor...

Καλά, αρχικά να σας πούμε πως δεν χρειάστηκε να ρωτήσουμε καν αν θα φύγει ο Σπύρος. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα για τον Μαρτίκα. Έχει βρεθεί 6 φορές σε αυτή την θέση κι όμως έχει καταφέρει να διώξει κόσμο και κοσμάκη! Επομένως, το όλο θέμα ήταν μεταξύ των τριών υπολοίπων!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο πιο αδύναμος κρίκος αυτής της εβδομάδας στο Survivor είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Κρίμα γιατί είχε ξεκινήσει να ψήνεται κατάσταση με την Μυριέλλα και θα είχαμε πολλά να δούμε...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils.