Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της Ταραμπάνκο στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

«Μας πήρε έναν χρόνο αλλά...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της Ταραμπάνκο στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor 5

H Kάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5 βρίσκεται στην Ελλάδα πλήρως ανανεωμένη και από ότι φαίνεται προτιμάει να περνάει πολύτιμο χρόνο με τον καλό της (Δείτε τα τρυφερά τετ- α- τετ). Η ενασχόληση της ωστόσο με τα social media φαίνεται να πήγε λίγο πίσω καθώς της είχαν λείψει άλλα πιο σημαντικά πράγματα.

Το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε να κάνει το πρώτο της post μιας και έχει φανατικό κοινό, που την θαυμάζει. Έτσι λοιπόν, προχώρησε σε μια δημοσίευση με ένα άλμπουμ φωτογραφιών από την παραμονή της στο παιχνίδι περιγράφοντας την όλη εμπειρία από τις δύο συμμετοχές της.

Η πρώτη ανάρτηση της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Instagram μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5

«Μας πήρε έναν χρόνο αλλά τον κλείσαμε τον κύκλο μας! Ένας κύκλος…έντονος από τον οποίον αποκόμισα πανέμορφα “ανεξίτηλα” σημάδια στα γόνατα στα χέρια, πλάτες, παλάμες, κλπ, για να θυμάμαι αλλά το σημαντικότερο που αποκόμισα από το παιχνίδι αυτό, την ζούγκλα, τους στίβους μάχης, τους συμπαίκτες μου, είναι μοναδικά πράγματα για τον Άνθρωπο, την ψυχοσύνθεση μας, τα όρια μας, τα όρια μας όταν ξεπερνιούνται, το ένστικτο σωματικής και ψυχικής επιβίωσης και της Δύναμης που κρύβουμε. Όλοι μέσα μας όταν πιστεύουμε πως δεν αντέχουμε άλλο.
Και το μόνο που χρειάζεται όταν όλα γύρω σου μοιάζουν να καταρρέουν και δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου,
είναι ένα βηματάκι ακόμα, ένα άλμα ακόμα, ένα εμπόδιο ακόμα, λίγη προσπάθεια ακόμα και ΤΣΟΥΠ! μόλις ξεπέρασες τα όρια σου και είσαι όρθιος! Και συνεχίζεις. Γιατί έχεις την δύναμη! Είναι μέσα σου».

H Ταραμπάνκο "έσπασε" τη σιωπή της για την αμοιβή της - «Πολλοί λένε...»,

Την Κάτια Ταραμπάκο είδαμε να κάνει δηλώσεις στο Open Weekend αναφορικά με τα όσα λέγονται για την αμοιβή, που έλαβε το διάστημα που παρέμεινε στο survivor. H αλήθεια είναι πως τα ποσά που «χρεώνουν» στην Κάτια είναι όντως αστρονομικά και κάποια στιγμή θα έπρεπε να βγει έστω να σχολιάσει περί του θέματος.

Έτσι και έκανε, ωστόσο φάνηκε ότι έχει ενημερωθεί πολύ καλά για τις φήμες γύρω από το όνομα της και το οικονομικό χωρίς να θέλει να δώσει παραπάνω έκταση.

«Ξενέρωσα γιατί ήθελα κι άλλο Survivor κι άλλους στίβους μάχης αλλά το άλλο μου μισό ήθελε να γυρίσω. Με ενημέρωσε η παραγωγή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ακόμα είμαι σε σοκ» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για το ποσό που έλαβε από το Survivor, είπε: «Από ποιον (σχολιάστηκε); Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ισχύει αυτό το ποσό. Από εκεί και πέρα επειδή πολλοί λένε και μιλάνε, αν είναι να απαντώ στον καθένα, θα είμαστε εδώ 15 ώρες και πείνασα ήδη»