Η ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Αρσενίου για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Οι ευχές του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Αρσενίου για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Ο Σάκης Αρσενίου, ύστερα από την ανακοίνωση της Μαρίας Αντωνά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του για να δηλώσει την συμπαράστασή του.

Οι δύο τους είχαν έρθει κοντά το λίγο διάστημα που ο τραγουδιστής παρέμεινε στο παιχνίδι και αντιμετώπιζαν με σεβασμό ο ένας τον άλλο, γι' αυτό και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την πίστη του προς τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας και τις ευχές του για ανάρρωση.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρσενίου για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη

Συγκεκριμένα, ο Σάκης ανέβασε μία φωτογραφία του παίκτη από το Survivor 5 και έγραψε σε story: "Σιδερένιος αδερφέ μου δεν μασάς εσύ!!".

Ο τραγουδιστής πιστεύει ότι όλα θα είναι καλά και πως ο Άρης Σοϊλέδης θα αναρρώσει σύντομα και θα επανέθλει στους κανονικούς του ρυθμούς στο παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα του, όπως πάντα, να κερδίσει.

Οι ευχές του Σάκη Αρσενίου για το ατύχημα του Σοϊλέδη

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη αφότου έμαθε για ατύχημά του στο Survivor 5

Ο Άρης Σοϊλέδης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος που θα δούμε σήμερα (30/30) στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαρίας Αντωνά αφότου ενημερώθηκε για το ατύχημα του μέλλοντα συζύγου της έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με μία φωτογραφία τους που είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και κάνουν γκριμάτσες και έγραψε χαρακτηριστικα: "Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει".

Το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και η απόσταση που τους χωρίζει τους φέρνει ακόμη πιο κοντά, καθώς και οι δύο περιμένουν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Ωστόσο, εξαιτίας του τραυματισμού η ανησυχία της παρουσιάστριας είναι μεγάλη και η ίδια περιμένει με αγωνία να δει τι ακριβώς συνέβη και τι θα ακολουθήσει.

Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης