«Τι χαρά έφερε...» - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και η Μενεγάκη ταράχτηκε

«Παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τι χαρά έφερε...» - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και η Μενεγάκη ταράχτηκε

Η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησε στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τετάρτης 30/3 με μια γυναίκα, της οποία η ιστορία φαίνεται να την άγγιξε πολύ. Η παρουσιάστρια έχει αποδείξει γενικότερα πως είναι υπέρμαχος των γυναικείων δικαιωμάτων και πως έχει φοβερή σχέση με τις τηλεθεάτριες της.

Έτσι λοιπόν, έκανε μια συναισθηματική νύξη στο ζήτημα της μητρότητας και την ηλικία, με αφορμή μια γυναίκα ηλικίας 50 ετών, που αποφάσισε να τεκνοποιήσει. Η Ελένη στήριξε ανοιχτά όλες τις γυναίκες και τόνισε πως η μητρότητα δεν έχει συγκεκριμένο timing.

Η συγκίνηση της Ελένης Μενεγάκη για το θέμα της εγκυμοσύνης

«Τι χαρά έφερε σε αυτούς τους ανθρώπους. Κρατάω αυτό που είπε για τα πικρόχολα σχόλια. Προχωράει τη ζωή της και κάποια στιγμή βρίσκει τον άνθρωπο της και αποφασίζει να κάνει παιδί.

Παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία. Τώρα αν αυτό λέγεται 57,48 δεν έχει καμία σημασία. Την ώρα που κάνει μια γυναίκα παίρνει την απόφαση, το πιστεύει, το περιμένει… Πρέπει να το περιμένεις, να το ελπίζεις… να το πιστέψεις, ότι θα το καταφέρεις…»,

«Όταν απέβαλα δεν...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη

Με αφορμή το πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 η Ελένη Μενεγάκη στο δικό της θέμα που αντιμετώπισε και δεν ήθελε στην αρχή να μοιραστεί με κανέναν

Η παρουσιάστρια του Mega αναρωτήθηκε παρέα με τους συνεργάτες της, με τους οποίους μοιράζεται ότι σκέφτεται στην εκπομπή, πώς το διάσημο ζευγάρι σε αυτή τη δύσκολη φάση έχει το σθένος να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσες πολλές λεπτομέρειες του προβλήματος υγείας του.

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος…

Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό.»