Ελένη Μενεγάκη: Άφησε άφωνους τους συνεργάτες με την επική της ατάκα on air

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Άφησε άφωνους τους συνεργάτες με την επική της ατάκα on air

Άλλο ένα μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή «Ελένη» είπε την καλησπέρα της στους αγαπημένους της τηλεθεατές μιας και είχε τα κέφια της με αφορμή το τριήμερο που ξεκινάει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σας γράψαμε και εμείς σήμερα το πρωί η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πριν φύγει από το σπίτι της. Από την άλλη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά on air: «Ελένη εγώ μαθαίνω τον καιρό από εσένα με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις… γιατί τότε ξυπνάω»!

Και η παρουσιάστρια τότε είπε: «Έτσι και ανέβαζα φωτογραφία την ώρα που ξυπνάω μόνο όσοι πάνε σε πρωινές δουλειές θα μου απαντούσαν» αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη on air

«Τον είχα χάσει 2,5 ετών...» - Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της το μεσημέρι της Δευτέρας (21/2) στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το χαμό του πατέρα της και στο πώς διαμορφώθηκε η ζωή της χωρίς εκείνον δίπλα της, ενώ λίγο πριν, οι συνεργάτες της αρπάχτηκαν και εκείνη μπήκε στη μέση (δείτε εδώ τι συνέβη).

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τον θάνατο του πατέρα της

«Θα σου πω κάτι που πολλή μεγάλη το κατάλαβα. Με ρώταγαν όταν ήμουν 25 χρονών και συζητάγαμε, ότι "ο μπαμπάς σου που έχει πεθάνει σου έλειψε; Αισθάνθηκες αυτή την απουσία;" Τους είχα πει σε πρώτο επίπεδο: “Πως θα σου λείψει κάποιος, αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 ετών.

Στην πορεία και μετά από χρόνια κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια. Απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει έτσι απλά όπως λέμε: “Σου έλειψε”. Δεν με στεναχωρεί κάτι που δεν το έχω, γιατί δεν το είχα και ποτέ. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσω, αλλά δεν είναι αυτή η απάντηση. Πέρασαν πολλά χρονιά για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.