Νίκος Μουτσινάς για Asia Express: «Μετά μου λέτε ότι η ελληνική τηλεόραση δεν ζει δόξες»

Τα είπε όλα στο stand up

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς για Asia Express: «Μετά μου λέτε ότι η ελληνική τηλεόραση δεν ζει δόξες»

Όπως συνηθίζει να κάνει κάθε μέρα, έτσι και σήμερα 30/3, στην έναρξη της εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μιλήσει για όλα όσα συμβαίνουν, και απασχολούν τον κόσμο. (Αλλάζει ώρα το καλό Μεσημεράκι - Δείτε πότε θα προβάλλεται)

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας ανέφερε την αφρικανική σκόνη που έιναι προ των πυλών, μαζί τους τουρίστες που λατρεύουν το greek summer.

Κόλαφος ο Νίκος Μουτσινάς

Από την άλλη δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την ακρίβεια και την αύξηση των τιμών αλλά με τον δικό του μοναδικό τρόπο. «Τις τιμές τώρα φοβάμαι να κοιτάξω και να δω πόσο έχουν πάει. Όχι στο σουβλάκι, όχι και στο ζυμαρικό κάπου παραπάει» τραγούδησε.

Στη συνέχεια ο αγαπημένος μας παρουσιαστής έκανε λόγο για τον επικείμενο γάμο της Κόνι Μεταξά, τον ημιτελικό διαγωνισμό της Eurovision που πλησιάζει αλλά και την νέα εκπομπή «Asia Express» με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Βάνα Μπάρμπα, τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση.

«Μετά μου λέτε ότι η ελληνική τηλεόραση δεν ζει δόξες».

«Οι ερωτευμένοι, στους ερωτευμένους» - Οι μπηχτές του Μουτσινά

Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την εβδομάδα του με το Καλό Μεσημεράκι και η διάθεση για χιούμορ είναι κάτι που δεν έχει τελειωμό. Στην ενότητα της Χρυσής τηλεόρασης είδαμε τον παρουσιαστή να κάνει έναν φοβερό συνδυασμό ζευγαριών και αυτό δε μπορεί να μείνει ασχολίαστο.

Αναμφίβολα ο Μπισμπίκης με τη Βανδή και ο Μαυρίκιος με την Ιλάειρα είναι τα ζευγάρια της χρονιάς και σύμφωνα με τον Νίκο θα έπρεπε να τους είχαμε δει στα βραβεία Όσκαρ. Φυσικά και αστειευόταν, ωστόσο το όλο παραλήρημα ήταν απολαυστικό.

«Oscar χωρίς αυτούς δεν γίνετα, δεν εμφανίστηκαν, θα είχαν κανένα πεντικιούρ, αποτρίχωση; Τι;» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και είδε το ζευγάρι να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή.

«Ανέβηκε το ζευγάρι στην πίστα, να πυροβοληθώ θέλω. Οι ερωτευμένοι στους ερωτευμένους», είπε και έκλεισε με πονηριά το μάτι, ενώ συνέχισε: «Φαντάζομαι μετά έγινε το παρεάκι Βανδή, Μπισμπίκη, Ιλάειρα, Μαυρίκιος και το σκυλί, σε ένα πιάνο απάνω. »