Bruce Wilis: Αποσύρεται από την υποκριτική - Πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια

Τα νέα γνωστοποίησε η Demi Moore

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bruce Wilis: Αποσύρεται από την υποκριτική - Πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια

Ο Bruce Willis πλέον αποσύρεται από τον χώρο της υποκριτικής καθώς αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, μια ασθένεια που επηρεάζει τις νοητικές του λειτουργίες του.

Η ασθένεια του Bruce Willis

Τα νέα έκανε γνωστά η επί χρόνια σύντριφός του, Demi Moore, η οποία ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία του συζύγους της, με το γνώριμο, πονηρό χαμόγελο και βλέμμα του.Ωστόσο στη λεζάνατα η ηθοποιός αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας. (Δειτέ εδώ προηγούμενη ανάρτηση της ηθοποιού για τον συζυγό της)

«Ως οικογένεια θέλουμε να μοιραστούμε με τους εκπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce ότι ο αγαπημένος μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες του. Ως αποτέλεσμα, και μετά από πολλή σκέψη, αποσύρεται από την καριέρα που σημαίνει τόσο πολλά για εκείνον.

Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την οικογένειά μας και εκτιμούμε την αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξη που μας δείχνετε διαρκώς. Το αντιμετωπίζουμε ενωμένοι και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο πολλά σημαίνετε γι’ αυτόν, όπως κι εκείνος για εσάς.
Όπως λέει πάντα και ο Bruce: “Ζήσε τη ζωή σου” και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε μαζί».

Για την ακρίβεια, η αφασία δεν είναι πάθηση αλλά σύμπτωμα, που μπορεί να οφείλεται σε διάφορα αίτια, όπως νευροεκφυλιστικές παθήσεις, λοιμώξεις του κεντρικού νευρικού συστήματος και ενδοκρανιακοί όγκοι. Από τη δήλωση της Moore, πάντως, συμπεραίνουμε ότι στην περίπτωση του Willis, πρόκειται για μια κατάσταση μη αναστρέψιμη.

Ντέμι Μουρ: Βάφτισε μωρό στην Κρήτη

Η Ντέμι Μουρ βρέθηκε στην Ελλάδα και μάλιστα, βάφτισε το μωρό ενός φιλικό του ζευγαριού, στην Σητεία της Κρήτης. Η αγαπημένη ηθοποιός ντυμένη στα λευκά με λουλούδια στα μαλλιά, έλαμψε με την παρουσία της.

Σύμφωνα με το Sitia On Line, το ζεύγος Ανδρέα και Αθανασίας Στέγγου βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε τ’ όνομα Αριάδνη - Ζωή. Εκτός από την διάσημη ηθοποιό, η μικρή έχει άλλες δύο νονές, τη Χριστίνα Ψιλλίδου, σύζυγος του Δημήτρη Ψιλλίδη, χρόνια investment banker στο Λονδίνο και τη Βερόνικα Φραντζέσκου, σύζυγος του ιδιοκτήτη του Nammos. Και οι τρεις φορούσαν στεφάνια με λουλούδια στα μαλλιά τους.

Ντέμι Μουρ ΕλλάδαΝτέμι Μουρ βαφτίσια Κρήτη