Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού

Τι συνέβη με τον αδερφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού

Χαρές έχει στην οικογένεια της η Δούκισσα Νομικού, αφού ο αδερφός της Νικήτας έκανε το επόμενο βήμα με την σύντροφο του. Αρχικά να πούμε πως η αγαπημένη του γνώρισε τους γονείς του, Νίκο Νομικό και Ούρσουλα.

Τι συμβαίνει στην οικογένεια Νομικού

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «S», η Άννα Πρέλεβιτς γνώρισε τους γονείς του Νικήτα Νομικού (δείτε δημόσια εμφάνιση τους) , ενώ σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, μένουν πλέον μαζί στα νότια προάστια. Μάλιστα και ο Νικήτας γνώρισε τους γονείς της αγαπημένης του.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στο φιλικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι δεν θα αργήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του, αφού όλοι οι δρόμοι οδηγούν προς τα εκεί.

Νικήτας Νομικός Άννα Πρέλεβιτς

Λιώσαμε με τη δήλωση της Άννας Πρέλεβιτς για τον Νικήτα Νομικό

Την εντυπωσιακή Άννα Πρέλεβιτς, το πρωί του Σαββάτου 19/3, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και όπως ήταν αναμενόμενο δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον σύντροφό της Νικήτα Νομικό, καθώς διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και στον οποίο όπως λέει έχει βρει το άλλο της ολόκληρο.

«Χαίρομαι γιατί τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που μόνο άγαλμα δε μου έχει σηκώσει στο σπίτι που είμαι έτσι όπως είμαι. Είναι πρώτη φορά που ανεβάζω με τον σύντροφό μου και πιο προσωπικές στιγμές και χαίρομαι πάρα πολύ. Βρήκα το άλλο μου ολόκληρο πιστεύω. Γιατί είναι ολόκληρος ο Νικήτας, δεν έχει ανάγκη από άλλο μισό.

Είμαστε μαζί έναν χρόνο και κάτι. Με την αδερφή του, την Δούκισσα γνωριζόμασταν και από πριν αλλά τώρα γνωριστήκαμε καλύτερα» ανέφερε η Άννα Πρέλεβιτς με τον πρόσωπό της να λάμπει από χαρά.