The Wanted: Έχασε τη ζωή του μέλος του συγκροτήματος - Η σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του

Άφησε πίσω του τεράστια θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Wanted: Έχασε τη ζωή του μέλος του συγκροτήματος - Η σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του

Ο τραγουδιστής του πρώην συγκροτήματος The Wanted, Τομ Πάρκερ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 33 ετών, καθώς έπασχε από καρκίνο.

Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν διαγνώστηκε με μία επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλό του και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο, με αποτέλεσμα η θεραπεία του να είναι έως και αδύνατη.

Ο τραγουδιστής είχε παντρευτεί με την Κέλσι Χάρνγουικ και είχε αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά, μία κόρη 16 μηνών και έναν γιο που μόλις γεννήθηκε. Η γυναίκα του είναι συντετριμμένη και μετά την ανακοίνωση για τον θάνατό του έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Ο Τομ ήταν το κέντρο του κόσμου μας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τις ζωές μας χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και την γεμάτη ενέργεια παρουσία του» και συνέχισε ευχαριστώντας τον κόσμο και αναφέροντας πως ο άντρας της πάλεψε πολύ μέχρι και την τελευταία στιγμή και έκλεισε το μήνυμά της λέγοντας: «Είμαι πολύ περήφανη για σένα».

Ο Τομ Πάρκερ και η οικογένειά του

Η οικογένεια του Τομ Πάρκερ

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, παρόλο που η συνεργασία τους κράτησε μόνο 5 χρόνια από το 2009 μέχρι το 2014, ήταν στο πλευρό του διαρκώς και μάλιστα τον Σεπτέμβρη που πέρασε κυκλοφόρησαν ένα best άλμπουμ ενώ έδωσαν μια συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για την στήριξη του Τομ.

Στη δική τους ανάρτηση στα social media έγραψαν: «Ήταν αδελφός μας. Οι λέξεις είναι μικρές για να περιγράφουν την απώλεια και την λύπη που νιώθουμε».

Foo Fighters: Έχασε τη ζωή του μέλος του θρυλικού συγκροτήματος - Η σπαρακτική ανακοίνωση στο twitter

Μια δυσάρεστη είδηση, για την διεθνή σκηνή έγινε ξανά γνωστή και αφορά στον θάνατο μέλους του θρυλικού συγκροτήματος Foo Fighters. Ο λόγος για τον ντράμερ Dave Grohl, ο οποίος έχασε τη ζωή του πρόωρα στα 50 του χρόνια. Η είδηση θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από ένα tweet, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να βυθίσει σε θλίψη τους φανς της μπάντας.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο Dave υπήρξε μέλος των Foo Fighters από το 1997, συνεπώς η είδηση του θανάτου του θα κοστίσει πολύ σε όλους τους καλλιτέχνες, που έπαιξαν κατά καιρούς μαζί του.

«Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και πρόωρη απώλεια του αγαπητού μας Τέιλορ Χόκινς» γράφει η ομάδα του Ντέιβ Γκρολ, πρώην ντράμερ των Nirvana, χωρίς να διευκρινίσει την αιτία ή τις περιστάσεις του θανάτου.

Το συγκρότημα, ένα από τα πιο επιδραστικά και αναγνωρισμένα από την κριτική συγκροτήματα εναλλακτικής ροκ, επρόκειτο να παίξει την ερχόμενη Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, με την ευκαιρία του Φεστιβάλ Estéreo Picnic.

«Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό χαμόγελό του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση για τον θάνατο του 50χρονου Χόκινς».