MasterChef 6: Το Twitter πήρε "φωτιά" με την δοκιμασία επιστροφής πρώην παικτών

Τα επικά tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το Twitter πήρε

Οι εξελίξεις στο φετινό MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς στο χθεσινοβραδινό 30/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής παρακολουθήσαμε να δίνεται η δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που αποχώρησαν σε προηγούμενες δοκιμασίες.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν θα μπορούσε ωστόσο να μείνει απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους χρήστες των social και πιο συγκεκριμένο στο Twitter καθώς τόσο ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος όσο και Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν από την πρώτη κιόλας στιγμή να "κλέψουν" τις εντυπώσεις.

Το κοινό στο Twitter που καμιά φορά με τους λογικούς συνειρμούς που κάνει ανατρέπει ακόμη και τα πιο δυνατά spoilers, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα τις τελευταίες ώρες, βλέποντας τον Γρηγόρη να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να έχει ενεργό το Instagram του, ότι δεν καταφέρνει τελικά να μπει στο σπίτι.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για το MasterChef 6

Η μάχη τον επιστροφών συνεχίζεται

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 31/3 του MasterChef 6, η μάχη για της επιστροφές συνεχίζεται, με πιο πολυσυζητημένη αυτή του Μπόμπαινα, και οι εξελίξεις θα ανατρέψουν την μέχρι τώρα κατάσταση. Τι θα συμβεί;

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών στο MasterChef, η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κέρδισε την επιστροφή της στο διαγωνισμό. Ο Γιώργος Μελανδίνος ήταν εκείνος που αποχώρησε οριστικά από το διαγωνισμό.

Δεύτερη μέρα επιστροφών και σειρά παίρνουν οι μαγειρικές μονομαχίες. Τρία μαγειρικά ζευγάρια θα διεκδικήσουν άλλες τρεις λευκές ποδιές, που οδηγούν πίσω στο σπίτι του MasterChef 2022.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, έχοντας το δεύτερο καλύτερο πιάτο, είναι εκείνος που έχει στη διάθεσή του σημαντικά πλεονεκτήματα για τη δοκιμασία, που ακολουθεί. Θα καταφέρει να τα διαχειριστεί υπέρ του; Πώς θα διαμορφωθούν τα μαγειρικά ζευγάρια και με τι υλικά θα κληθούν να μαγειρέψουν;

Οι υποψήφιοι, που θα μονομαχήσουν, παίρνουν θέση στους πάγκους και μαγειρεύουν για την είσοδο τους στο διαγωνισμό, αλλά πόσο αποφασισμένοι είναι όλοι να τα καταφέρουν; Ο εξώστης παρακολουθεί με προβληματισμό τη μαγειρική δοκιμασία, ελπίζοντας να κερδίσουν εκείνοι, που επιθυμούν περισσότερο να επιστρέψουν στο διαγωνισμό.

Ποιοι θα καταφέρουν στο τέλος της ημέρας να γυρίσουν και πάλι στο σπίτι του MasterChef 2022; Και πώς θα επηρεαστούν, από τα νέα δεδομένα, οι ισορροπίες ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους;