Έσκασαν τα ευχάριστα για την Έλενα Παπαρίζου! Ανακοινώθηκε με μια φωτογραφία

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έσκασαν τα ευχάριστα για την Έλενα Παπαρίζου! Ανακοινώθηκε με μια φωτογραφία

Μπορεί να μην είναι κάπου τηλεοπτικά αυτόν τον καιρό, ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η όμορφη τραγουδίστρια που μάλιστα μοιράστηκε πριν μερικές μέρες ένα τατουάζ που έκανε θαυμαστής με την φωτογραφία της, προχώρησε πριν από μερικές σε μια ανακοίνωση που προκάλεσε τον απόλυτο χαμό.

Η Έλενα Παπαρίζου συγκεκριμένα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έχουμε reunion των Antique, του παλιού της συγκροτήματος, μιας και θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι.

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου για το νέο τραγούδι των Antique

«Are you ready⁉️ #TiTi out on Friday 08.04 ???? & αποκλειστικά στους @sferaradio1022, @cosmoradio_951 και σε επιλεγμένα ραδιόφωνα σε Ελλάδα & Κύπρο από Δευτέρα 04/04 ???? #Antique #NewSingle @minosemi_official», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου και του Νίκου Παναγιωτίδη για τη συνέχεια των Αντίκ

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Star βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/3) η Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίστηκε με τον παλιό της συνεργάτη από τους Antique, Νίκο Παναγιωτίδη και ανακοίνωσαν πως θα δουλέψουν ξανά μαζί.

Πριν από μερικές μέρες, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε προμηνύσει την επανένωση των Antique με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο το επισημοποίησε και εξήγησε τι ακριβώς θα κάνουν μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη.

«Έχω ετοιμάσει πάρα πολύ ωραία πράγματα. Κάτι που ήθελα και όχι μόνο εγώ, γιατί δεν είμαι μόνη μου σε όλο αυτό το πράγμα. Κάτι που ήθελα να συμβεί πριν από δύο χρόνια και ήταν να ξαναενώσω τους Antique! Και όντως ξαναενώνονται οι Antique μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Πάντα ήμασταν σε επικοινωνία, διαλέξαμε και ποιο τραγούδι θέλουμε να κάνουμε, μας ξανακάλεσαν στη Σουηδία για να κάνουμε μια περιοδεία φέτος το καλοκαίρι και ξαναενώνουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη τον αγαπημένο μου παιδικό φίλο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

Από τη μεριά του ο Νίκος Παναγιωτίδης είπε: «Στην Ελλάδα με φέρνει ξανά μια φωτογράφιση που μας βρίσκεται εδώ και έχουμε κάνει μια συνεργασία με την Έλενα. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ίδιο ήχο και το ίδιο θέμα που είχαμε τότε σαν Antique».