Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου - Είναι αχώριστοι!

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου - Είναι αχώριστοι!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου, η συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο μικρούς γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Θοδωρή. Η ίδια παραμένει όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει κούκλα και αυτό αποδεικνύεται και από την αρετουσάριστη φωτογραφία της που θα βρειτε εδώ. Στο πλευρό της είναι πάντοτε ο σύζυγός της.

Με τον σύζυγό της, είναι παντρεμένοι από το 2006 και, όπως έχει δηλώσει παλιότερα, γνωρίστηκαν στη δουλειά και συγκεκριμένα στα γραφεία μίας εφημερίδας και έκτοτε είναι αχώριστοι. Εσείς, όμως, τον ξέρετε;

Αυτός είναι ο σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου

Η δημοσιογράφος ''καρφώνει'' την Ιωάννα Μαλέσκου - «Είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια...»

Μετά από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τίνα Μεσσαροπούλου βρέθηκε καλεσμένη την Κυριακή 13/2 στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Staus, στο Astratv. Η δημοσιογράφος έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και σχολίασε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα με τον δικό της τρόπο. Μάλιστα, δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά ούτε και την πολυσυζητημένη Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία χαρακτήρισε υπερτιμημένη.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα σου έλεγα ότι είναι μια υπερτιμημένη παρουσιάστρια. Ήρθε με διάφορους τίτλους που την συνόδευαν, ήταν ο δρόμος όλος μπροστά της για να μπορέσει να αποδείξει το καλύτερο -κι εδώ ταιριάζει και το θέμα της συμπεριφοράς.

Είδες ότι κάποιοι συνεργάτες αποχώρησαν και δυσκολεύτηκε πολύ να βρει νέους συνεργάτες. Θα μου πεις γιατί βρίσκεται και δεύτερο χρόνο στην τηλεόραση, γιατί έχει ένα συμβόλαιο το οποίο δεν μπορούσε να το κόψει κανένας», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου και πρόσθεσε:

«Δεν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ. Δεν ξέρω αν θα πάει αλλού. Το τελευταίο διάστημα βλέπω να φεύγουν διάφορα δημοσιεύματα για διάφορα κανάλια, τα οποία τα ίδια τα κανάλια τα διαψεύδουν. Οπότε, κάποιος φαντάζομαι ότι δημιουργεί μια κατάσταση».

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα πρόσωπο που εμένα έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο της στήλης μου. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια πράγματα της έχουν γίνει μάθημα. Η Κωνσταντίνα δεν το έχει με την τηλεόραση. Θα μου πεις είναι η μόνη; Όχι.

Έχει προσπαθήσει να ξεπλύνει πολλές φορές την φήμη που την ακολουθεί, η οποία έχει ξεπεράσει πλέον την φήμη και πλέον έχει πάρει σάρκα και οστά. Πολλές φορές έχει κρατηθεί από το να δείξει μια κακή πλευρά του χαρακτήρα της. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι απλά δεν ενοχλεί», είπε κλείνοντας η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στο AstraTv