Το θαύμα που έζησε ο Ντάνος - Κοριτσάκι σηκώθηκε μπροστά του από το καροτσάκι

Ανατριχιαστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το θαύμα που έζησε ο Ντάνος - Κοριτσάκι σηκώθηκε μπροστά του από το καροτσάκι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία. Η σχέση του με τη θρησκεία είναι τέτοια που πολύ συχνά τον βλέπουμε να επισκέπτεται εκκλησίες, ενώ κάθε φορά που μιλάει για αυτό το θέμα συγκινείται βαθιά.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, ο αγαπημένος «Ντάνος», βρέθηκε στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού και εκεί, είδε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του ένα αληθινό θαύμα.

Συγκεκριμένα, ένα κοριτσάκι κατάφερε να σηκωθεί από το καροτσάκι στο οποίο ήταν καθηλωμένη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ekklisiaonline.gr, το κοριτσάκι το σταύρωσε ο πνευματικός του Ντάνου, πάτερ Δημήτριος, ενώ στη συνέχεια ο πρώην νικητής του Survivor τη βοήθησε να σηκωθεί.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο εκκλησάκι και παρακολούθησε από κοντά το θαύμα, ενώ στο τέλος χειροκρότησε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος με σπουδαία κοινωνική δράση (δείτε εδώ την προσφορά που είχε κάνει για τους πυρόπληκτους).

Το θαύμα που έγινε μπροστά στα μάτια του Ντάνου

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ενδεχόμενο παιδιού

Έτοιμος να γίνει μπαμπάς είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού σε δηλώσεις που έκανε στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα. Ενώ, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής του επιστροφής μετά τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει πολύ γνωστό ριάλιτι.

«Δεν βλέπω Survivor, μόνο αποσπασματικά στα social media. Φέτος έχει πολύ ριάλιτι, όπως και πέρυσι. Εμείς δεν είχαμε τηλεοπτικούς έρωτες, προέκυψαν αργότερα», ανέφερε ο αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχω στο πλάνο μου να κάνω παιδί. Οι ανθρώπινες σχέσεις γενικά, έχουν δυσκολίες και διαφορετικότητα. Δεν ξέρεις καμιά φορά, είναι με τον άνθρωπό σου πώς τα βρίσκεις. Είναι κάτι που πρέπει να συναποφασιστεί», εξομολογήθηκε.