«Μία κοινωνία βυθισμένη στο σκοτάδι...» - "Σούσουρο" με την ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά

Τα ανατριχιαστικά λόγια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μία κοινωνία βυθισμένη στο σκοτάδι...» -

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ράνια Θρασκιά θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς και τη συγκέντρωση του όχλου έξω από το σπίτι της στην Πάτρα (δείτε εδώ τις εικόνες - Μεσαίωνα που καταγράφηκαν).

Η Ράνια Θρασκιά στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, έκανε λόγο για μία κοινωνία που έχει εθιστεί στο φόβο και έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Η ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά

«Μία κοινωνία βυθισμένη στο σκοτάδι. Μία κοινωνία εθισμένη στον φόβο. Μία κοινωνία αφημένη στη θλίψη. Ποιος κερδίζει τελικά από όλη αυτή την τοξικότητα που έχει απλωθεί στη χώρα;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ράνια Θρασκιά.

Ράνια Θρασκιά Πάτρα

Συντετριμμένη με την υπόθεση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε δύο πολύ συγκινητικά λόγια για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε «Καλό Παράδεισο» για τρία παιδάκια που έχασαν τη ζωή τους, ενώ τόνισε μέσα από το κείμενό της, την αξία της μάνας.

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.