«Οι σκέψεις στριγγλάνε...» - "Ράγισε" καρδιές η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την ανάρτησή της για την τραγωδία στην Πάτρα

Τα σπαρακτικά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Οι σκέψεις στριγγλάνε...» -

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις που έλαβαν χώρα στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρα με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την υπόθεση είναι απλά σοκαριστικές και όλο και περισσότεροι celebrties έχουν εκφράσει την αμέριστη θλίψη τους για το συμβάν (δείτε εδώ την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση).

Η ανάρτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την τραγωδία της Πάτρας

«Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Οι σκέψεις στριγγλάνε…τι πόνος, μόνο πόνος», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην ανάρτησή της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί Πάτρα

Σε σοκ η Αγγελική Νικολούλη με την υπόθεση της Πάτρας

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα, ενώ αύριο (1/4) στο Φως στο Τούνελ θα κάνει σημαντικές αποκαλύψεις.

«Νιώθω και γω παγωμένη, που μια μάνα τριών παιδιών κατάφερνε να παίζει στα δάχτυλα τους γιατρούς» ανέφερε η έμπειρη δημοσιογράφος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πληροφορία που έλαβε για τη θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ενώ ανέφερε ότι στο αυριανό «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έλεγε “θα μου το βρεις;”» πρόσθεσε.

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.