Πάνος Καλίδης: Ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που κάνει βλεφαροπλαστική

Το στιγμιότυπο μέσα από το ιατρείο του πλαστικού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης: Ανέβασε βίντεο από τη στιγμή που κάνει βλεφαροπλαστική

Εδώ και λίγο καιρό, ο Πάνος Καλίδης, έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει βλεφαροπλαστική. Έτσι, πριν από λίγη ώρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο μέσα από το ιατρείο του πλαστικού.

Ο τραγουδιστής έχει μιλήσει χωρίς κανένα κόμπλεξ για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του:

«Ήταν μια αναίμακτη βλεφαροπλαστική, την οποία μπορεί να κάνει ο καθένας εύκολα και ανώδυνα. Η διαφορά φαίνεται στο καπάκι, το οποίο έχει τραβηχτεί προς τα πάνω.

Θέλει άλλες δύο συνεδρίες. Θα έχει τουλάχιστον 70% διαφορά από ό,τι ήταν», είχε πει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Στιγμιότυπο του Πάνου Καλίδη από τον πλαστικό

Μάλιστα, στο στιγμιότυπο που ανέβασε ο Πάνος Καλίδης στο Instagram εξήγησε πως η βλεφαροπλαστική που έκανε ήταν εντελώς αναίμακτη.

Πάνος Καλίδης πλαστική

Τι είναι η βλεφαροπλαστική και ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να την κάνεις

Η βλεφαροπλαστική είναι μια επέμβαση για την αφαίρεση του χαλαρού δέρματος και του λίπους από τα βλέφαρά και βοηθά στη σύσφιξη του δέρματος και των ιστών γύρω από τα μάτια.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και η βαρύτητα τραβά προς τα κάτω τα βλέφαρα, με αποτέλεσμα να κρεμάνε. Μικρές σακούλες λίπους εμφανίζονται κάνοντας τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα και πρησμένα.

Περίσσεια δέρματος του άνω βλεφάρου μπορεί μερικές φορές να κρέμεται αρκετά χαμηλά ώστε να παρεμβαίνει στην όραση και να προκαλεί βάρος και κούραση, ενώ μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτεροι. Το δέρμα στο κάτω βλέφαρο μπορεί να χαλαρώσει και να αναπτύξει ρυτίδες, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται πρησμένο λόγω της διόγκωσης από τις σακούλες λίπους. Μια βλεφαροπλαστική μπορεί να βοηθήσει να μειώσει τις ρυτίδες και το πρήξιμο. Συνήθως, τα άτομα που κάνουν μια επέμβαση βλεφαροπλαστικής είναι άνω των 40 ετών.