Πάτρα: «Πώς μπόρεσες; Με τι ψυχή;» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Ελένη Πετρουλάκη για την Ρούλα

«Άλλες γυναίκες υποφέρουν για να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Πώς μπόρεσες; Με τι ψυχή;» - ''Ραγίζει'' καρδιές η Ελένη Πετρουλάκη για την Ρούλα

Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου το απόγευμα της Τετάρτης 30/3 μπορεί να βάζει την υπόθεση της Πάτρας σε μια σειρά, καθώς οι έρευνες τώρα γίνονται με άλλο μάτι, ωστόσο η όλη τραγωδία προκαλεί θλίψη και οργή. Η αποδοκιμασία του κόσμου είναι τεράστια και τα σχόλια από γνωστούς ανθρώπους και μη κατακλύζουν τα μέσα.

Μέσα στα σοκαριστικά posts για το ποιος είναι ο ρόλος της μάνας ξεχωρίζει και αυτό της Ελένης Πετρουλάκη, η οποία δεν ξέσπασε απλά στο πρόσωπο της Ρούλας. Έμεινε σε ένα συγκλονιστικό σημείο, αυτό της δυσκολίας γυναικών να αποκτήσουν παιδιά την ώρα που άλλες τα σκοτώνουν.

Το ξέσπασμα της Ελένης Πετρουλάκη για την υπόθεση της Πάτρας

«Άλλες γυναίκες υποφέρουν για να κάνουν δικά τους παιδιά… Προσπάθειες χρόνων, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. ΕΣΥ ήσουν από τις τυχερές που στα έδωσε απλόχερα ο Θεός και τα σκότωσες με τα ίδια σου τα χέρια. Αδιανόητο.

Πώς μπόρεσες; Πώς; Με ποια λογική; Με ποιο συναίσθημα; Με τι ψυχή; Με ποια καρδιά; Τα ίδια τα παιδιά σου; Δεν μπορώ να το πιστέψω.

«Η Τζωρτζίνα μίλησε από τον τάφο. Μίλησε το σώμα, μίλησε η ψυχή της. Με παιδί μίλησε με κάθε δυνατότητα που είχε». Στη μνήμη της Τζωρτζίνας και των άλλων κοριτσιών», έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη.

To ξέσπασμα της Ελένης Πετρουλάκη

Ξεκίνησαν οι έρευνες - Εξετάζουν το κινητό και το laptop της Ρούλας Πισπιρίγκου

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας και της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με την χορήγηση κεταμίνης στην 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα. Μάλιστα, και ο νέος δικηγόρος που είχε αναλάβει την υπόθεση, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Οι έρευνες των Αρχών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα οι αστυνομικοί ερευνούν τον τρόπο και το μέρος από όπου προμηθεύτηκε η μητέρα των παιδιών την κεταμίνη. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τρία σενάρια και πιο συγκεκριμένα να έφτασε στα χέρια της η ουσία

  • μέσω κάποιας φαρμακαποθήκης,
  • μέσω κάποιου κτηνιατρείου
  • μέσω κάποιου ηλεκτρονικού καταστήματος

Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Νίκος Γιαπρακάς, οι αστυνομικοί εξετάζουν ήδη το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και τον φορητό ηλεκτρονικό της υπολογιστή, που έχουν φτάσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου οι αστυνομικοί να εξετάσουν αν υπάρχουν ηλεκτρονικά ίχνη που μπορεί να έχει αφήσει όταν προμηθεύτηκε την εν λόγω ουσία.