Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους on air - Στιγμές χαράς για τον Κώστα Φραγκολιά και τον Δημήτρη Παπανώτα

Τα πόσα κλείνουν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους on air - Στιγμές χαράς για τον Κώστα Φραγκολιά και τον Δημήτρη Παπανώτα

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος λίγες μέρες πριν βρέθηκε στο Total Blackοut, έχει τα γενέθλιά του σήμερα, Παρασκευή 1 Απριλίου, και η μέρα του ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο. Στο πλατό της εκπομπής του Happy Day, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε πρώτη τον λόγο για να τους ευχηθεί και τα χαμόγελα δεν έλειψαν.

Τα γενέθλια του Κώστα Φραγκολιά και του Δημήτρη Παπανώτα on air

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν και δύο άντρες της παραγωγής που κρατούσαν από μία τούρτα, καθώς ο Δημήτρης Παπανώτας έχει τα γενέθλιά του στις 2 Απριλίου, αλλά δεν θα βρίσκονται στον αέρα, και τραγούδησαν όλοι μαζί για τους πολυαγαπημένους συνεργάτες τους. Δεν θα μπορούσαν να μείνουν, άλλωστε, στις απλές ευχές. Ο Φραγκολιάς είναι πλέον 47 ετών, ενώ ο Παπανώτας..διατηρεί το μυστήριο.

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ. Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα. Ο Κώστας μας είναι ένα αληθινό παιδί, ένα καλό παιδί, ένας άντρας που με τη συμπεριφορά του σε σκλαβώνει. Έτοιμος να βοηθήσει. Πάντα χαμογελαστός, ευδιάθετος που σιγά σιγά σε αυτή την παρέα εξελίχθηκε και έγινε ένα από τα πιο βασικά της κομμάτια. Και το λέω εγώ που τον ξέρω εκατομμύρια χρόνια. Να σε χαίρεται το κορίτσι σου, η μανούλα σου, οι φίλοι σου και εμείς οι συνεργάτες σου», ανέφερε η παρουσιάστρια για τον νεότερο συνεργάτη της.

Στον Δημήτρη Παπανώτα είπε: «Αυτό το πλάσμα, το όμορφο, το έξυπνο, το χαρισματικό που γεννήθηκε και έσπασε το καλούπι. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και πόσο στηρίζομαι σε εσένα».

Η εκπομπή βγήκε στον αέρα και το ήξερε μόνο η Τσιμτσιλή - Έπιασε στα πράσα τους συνεργάτες της να...

Διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής Happy Day στις 9/1, αφού κανείς δεν ήταν στη θέση του. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθυστέρησε να πάει στο κανάλι με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα του σταθμού την χωρίς να πέσει το σήμα και την ώρα που η παρουσιάστρια έτρεχε στους διαδρόμους για να μπει στο πλατό.

Μάλιστα, όταν μπήκε τελικά, είδε πως κανείς από τους συνεργάτες της δεν καθόταν στο τραπέζι. Αντιθέτως χαλάρωναν στον καναπέ κουτσομπολεύοντας.

«Είμαστε στον αέρα ή πλάκα κάνεις;», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας βλέποντας την Σταματίνα Τσιμτσιλή (μετά την αποκάλυψη για τη γέννα της) και έτσι έπαθαν όλοι ένα σοκ. Το έσωσαν όμως, κάνοντας ασκήσεις θετικής ενέργειας.