"Όταν μου σπάσανε τα νερά στο πρώτο παιδί..." - Το περιστατικό στην εγκυμοσύνη της Τσιμτσιλή που λίγοι γνώριζαν

Η σπάνια εξομολόγηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Η παρουσιάστρια με αφορμή τις δηλώσεις της Μελίνας Μακρή για την πρόωρη γέννα της, μίλησε για τη δική της γέννα που επίσης έγινε νωρίτερα από ότι περίμενε.

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις γέννες της

«Γελάτε, αλλά δεν είναι αστείο. Όταν δεν περιμένεις να γεννήσεις και σου σπάσουν τα νερά και είναι και το πρώτο σου… Εμένα όταν μου σπάσανε τα νερά στο πρώτο μου παιδί, ήταν και εμένα λίγο νωρίτερα απ’ ό,τι έπρεπε, ήμουν στον ΑΝΤ1 τότε, έκανα ότι δε συμβαίνει. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι γεννάω. Νόμιζα ότι είναι ένα σύμπτωμα. Γέννησα στις 36 εβδομάδες. Έλεγα ότι έχω ένα σύμπτωμα, δεν πίστευα ότι είναι τα νερά που σπάσανε. Λέω στην τότε αρχισυντάκτριά μου ότι μου συνέβη αυτό και μου λέει “νομίζω πρέπει να πας στον γυναικολόγο σου”» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Ήταν εκεί και η Λίτσα Πατέρα που μου λέει “πάρε τώρα τον γυναικολόγο σου”. Είχα τον κύριο Καραγιάννη στα Σπάτα που με ρώταγε αν θέλω να με πάνε στο μαιευτήριο και λέω όχι θα οδηγήσω είμαι μια χαρά. Και με πήγαν να γεννήσω. Δεν ήθελα να το πιστέψω γιατί όταν έρχεται νωρίτερα δε θες να το πιστέψεις. Τη δεύτερη φορά ήξερα, έκανα ντουζάκι και έφυγα».

Το τρίτο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σε ρόλο καθηγήτριας οδήγησης βλέπουμε την Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλα αυτά, για τα μάτια του μικρού Γιάννη, με τον οποίο επισκέφτηκε το Λούνα Πάρκ!

Η παρουσιάστρια του Happy Day, όπως όλα δείχνουν είναι ακούραστη και έχει πολλά ψυχικά αποθέματα, αφού τίποτα δεν την σταματά. Μετά την πρόσφατη ταλαιπωρία με την κακοκαιρία «Ελπίδα» και τον εγκλωβισμό της μέσα στο αυτοκίνητο, δεν πτοείται και ξαναμπήκε σε αυτοκίνητο, αυτή τη φορά με το μικρότερο μέλος της οικογένειας.

Οι δύο τους, αχώριστοι και αγκαλιά βρέθηκαν σε ένα Λούνα Πάρκ να οδηγούν...συγκρουόμενα! Δεν είναι ορατό αν ήταν μαζί τους και οι δύο μεγαλύτερες κόρες της Σταματίνας, καθώς δεν υπάρχουν διαχωρισμοί για την οικογένειά τους αναφορικά στον χρόνο, που μοιράζονται. Πιθανόν να βρίσκεται μαζί και ο Θέμης Σοφός, ο σύζυγος και δικηγόρος, ξεκλέβοντας λίγο από τα νομικά του καθήκοντα, αφού κάποιος θα πρέπει να τραβάει τη φωτογραφία.

Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Λούνα Πάρκ