Night Out - Πέτρος Ιακωβίδης: "Έσπασε" την σιωπή του για τις φήμες περί φλερτ με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Night Out - Πέτρος Ιακωβίδης:

Ο Πέτρος Ιακωβίδης ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη δοκιμασία στην εκπομπή «Night Out» καθώς πρώτα παραχώρησε συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί για τις φήμες περί φλερτ με την Νατάσα Θεοδωρίδου καθώς ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα βγαίνουν στην φόρα που τους θέλουν μαζί.

Έτσι λοιπόν ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς αντιδρούν στα εν λόγω δημοσιεύματα. «Γελάμε! Σκέψου ότι πολλές φορές καθόμασταν και τα βλέπαμε στο κινητό».

Οι δηλώσεις του Πέτρου Ιακωβίδη στο Night Out

"Αυτή τη στιγμή είμαι..." - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Παρασκευής (15/10) ο Πέτρος Ιακωβίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής που τον απολαμβάνουμε στο Fantasia μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Μέσα από την καραντίνα εμένα μου βγήκε και κάτι καλό, έγραψα πολλά τραγούδια. Πού θα τα δώσω; Ξέρετε… Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι η πρώτη που παίρνει, πάντα. Η Νατάσα είναι αυτή που το παίρνει πριν το ακούσω.

Το «Κοριτσάκι μου» το έχω γράψει για την αδερφή μου, οπότε είναι μόνο γι’ αυτήν. Επειδή γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου πολύ και δεν μου αρέσει, θα σου πω ένα πράγμα: ότι αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά»!