MasterChef 6: «Είναι η επόμενη μετάλλαξη» - Φωτιά στο Twitter για Γρηγόρη και Μπόμπαινα

Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: «Είναι η επόμενη μετάλλαξη» - Φωτιά στο Twitter για Γρηγόρη και Μπόμπαινα

Το βράδυ της Πέμπτης 31/3 οι εξελίξεις στο «MasterChef» ήταν καταιγιστικές. Οι παίκτες που είχαν αποχωρήσει επέστρεψαν για να διεκδικήσουν μία ακόμα θέση στο παιχνίδι. Τελικά 4 από αυτούς κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι την πολυπόθητη ποδιά. (Δείτε εδώ ποιοι νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι).

Χαμός στο Twitter με την τρίτη ευκαιρία

Ωστόσο το Twitter στάθηκε σε δύο μόνο παίκτες. Στον Γρηγόρη που χαράμισε την ευκαιρία που του δόθηκε και στον «Μπόμπαινα».

Εντελώς αλλαγμένοι είναι οι παίκτες που επέστρεψαν στο MasterChef, γιατί ήδη έχουν διδαχθεί πολλά από όσα έχουν δει να λέγονται εκτός διαγωνισμού και αναθεώρησαν τη στρατηγική τους.

Στην δεύτερη μέρα της...δεύτερης ευκαιρίας, η δοκιμασία όριζε να χωριστούν οι παίκτες σε ζευγάρια και να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης είχε το πλεονέκτημα να επιλέξει το υλικό και έτσι ρίχτηκε στη μάχη της κουζίνας με αντίπαλο τον Νίκο. Ωστόσο οι τηλεθεατές και οι συμπαίκτες του, είχαν διαπιστώσει εξαρχής ότι δεν ήθελε να μπει στο παιχνίδι.

Ωστόσο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε ότι ο Γρηγόρης έχει και μια τρίτη ευκαιρία για να μπει στο σπίτι, όπως και ο Στέφανος. Κάτι που μας θυμίζει την περίπτωση του Ηλία σε παλιότερο κύκλο του ριάλιτι. Όπως και τότε έτσι και τώρα το Twitter πήρε φωτιά με τις νέες εξελίξεις.

Masterchef 6 higlights 31/3: Επέστρεψαν 3 παίκτες στο παιχνίδι! Χαμός στο σπίτι

Ακόμα ένα επεισόδιο του Masterchef 6 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 31/3, στο οποίο είδαμε μερικές επιστροφές... καταστροφές, που δεν ενθουσίασαν και τόσο τους υπόλοιπους παίκτες.

Συνεχίζονται οι επιστροφές - καταστροφές στο MasterChef, καθώςπαρακολουθήσαμε παλιούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να επιστρέφουν στις κουζίνες για να διεκδικήσουν μια ακόμα ευκαιρία στο παιχνίδι. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τις εντυπώσεις έκλεψε η επιστροφή του «Μπόμπαινα». (Δείτε εδώ τι έγινε).

Χτες η Ελπίδα ήταν η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef, έχοντας το καλύτερο πιάτο μαζί με τον Γρηγόρη, ενώ σήμερα ο Γρηγόρης, ο «Μπόμπαινας», ο Νίκος, ο Στέφανος, η Αναστασία και η Βασιλική να διεκδικούν την ευκαιρία να επιστρέψουν.

Ο Γρηγόρης έχοντας τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια είχε και πλεονεκτήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. Επίλεξε τον παίκτη με τον οποίο θα διαγωνιζόταν, αλλά και το υλικό που θα πρωταγωνιστούσε στο πιάτο. Είχε δεν την ευκαιρία να διαλέξει και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα διάλεγε δεύτερος παίκτη να ανταγωνιστεί.

Κάπως έτσι τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν ήταν: Γρηγόρης-Νίκος, Στέφανος-Ταϊρίδης, και Βασιλική-Αναστασία.

Το επεισόδιο του MasterChef (31/3) έχει φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους με πολλές δοκιμασίες και φαίνεται πως στους περισσότερους δεν αρέσει η εξέλιξη του παιχνιδιού και η δυνατότητα που δίνεται στους νέους παίκτες.

Και αυτό γιατί ενώ είδαμε τον Γιώργο να επιστρέφει και να διεκδικεί την είσοδό του στο παιχνίδι ξανά, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω. Όταν έχεις ένα κατάστημα, αυτό σε καλεί. Επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ανοιχτός στην κριτική σας και θα ήθελα να έρθετε εκεί να μου πείτε και τι μπορώ να κάνω καλύτερα», είπε ο Γιώργος.

Όπως έκριναν οι τρεις σεφ, η Ελπίδα και ο Γρηγόρης είχαν τα δύο καλύτερα πιάτα της ημέρας. Ωστόσο η επιστροφή της Ελπίδας δεν ευχαρίστησε καθόλου τη Φανή, η οποία κατακεραύνωσε την συμπαίκτρια της.