MasterChef 6: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι

Ο κακός χαμός από εδώ και πέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι

Οι δοκιμασίες για τις επιστροφές των παικτών που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef 6, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (31/3). Ήδη από το χθεσινό (30/3) επεισόδιο είδαμε την Ελπίδα να παίρνει την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Οι νέοι παίκτες που επέστρεψαν στο MasterChef 6

Ο Γρηγόρης έχοντας τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια είχε και πλεονεκτήματα για τη σημερινή αναμέτρηση, έτσι επέλεξε τον παίκτη με τον οποίο θα αναμετρηθεί για να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Νίκος, ωστόσο όπως φάνηκε στο τέλος, ο Γρηγόρης ήταν ο ηττημένος της μονομαχίας και ο Νίκος πήρε το εισιτήριο για το σπίτι.

Από τη μονομαχία της Βασιλικής με την Αναστασία, την ποδιά και το εισιτήριο της επιστροφής στο σπίτι του MasterChef 6, το πήρε η Βασιλική, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την προσπάθειά της.

Το καλύτερο βέβαια το κρατήσαμε για το τέλος. Στο παιχνίδι, επέστρεψε ο Δημήτρης! Ο «Μπόμπαινας» νίκησε τον Στέφανο και κάπως έτσι μπήκε, έτοιμος να κάνει και πάλι χαμό στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το Twitter πήρε "φωτιά" με την δοκιμασία επιστροφής πρώην παικτών

Οι εξελίξεις στο φετινό MasterChef 6 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star φαίνεται να μην έχουν τέλος καθώς στο χθεσινοβραδινό 30/3 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής παρακολουθήσαμε να δίνεται η δεύτερη ευκαιρία σε παίκτες που αποχώρησαν σε προηγούμενες δοκιμασίες.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν θα μπορούσε ωστόσο να μείνει απαρατήρητο και ασχολίαστο από τους χρήστες των social και πιο συγκεκριμένο στο Twitter καθώς τόσο ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος όσο και Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν οι δυο παίκτες που κατάφεραν από την πρώτη κιόλας στιγμή να "κλέψουν" τις εντυπώσεις.

Το κοινό στο Twitter που καμιά φορά με τους λογικούς συνειρμούς που κάνει ανατρέπει ακόμη και τα πιο δυνατά spoilers, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα τις τελευταίες ώρες, βλέποντας τον Γρηγόρη να βγαίνει σε τηλεοπτικές εκπομπές και να έχει ενεργό το Instagram του, ότι δεν καταφέρνει τελικά να μπει στο σπίτι.