Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πίστευε στα αυτιά της: «Τι είπες; Για ξαναπέστο...»

Όταν άκουσε για την αδερφή της Πισπιρίγκου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν πίστευε στα αυτιά της: «Τι είπες; Για ξαναπέστο...»

Η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να είναι σοκαρισμένη με τα σχόλια, που δέχεται από το κοινό για τον τρόπο που προσεγγίζει την υπόθεση στην Πάτρα, σε κάθε περίπτωση όμως δεν πτοείται και την Παρασκευή 1/4 φυσικά και αναφέρθηκε στις εξελίξεις.

Αυτό που δεν μπορούσε να διανοηθεί με τίποτα και την έβγαλε εκτός εαυτού είναι το σχόλιο της αδελφής της Ρούλας για επικείμενες εξόδους του σε βραδινά μαγαζιά, το οποίο κυκλοφόρησε δημόσια και είναι πραγματικά εξωφρενικό.

Η ταραχή της Καινούργιου με σχόλιο της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τι είπες; Για ξαναπέστο, επανέλαβέ το. Είπε τέτοιο πράγμα; Η αδερφή σου και η κόρη σου κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Και λες “άντε να τελειώνουμε να πάμε για ποτάρες;”. Δεν είμαι καλά σήμερα», είπε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να τελειώσουν όλα να πάμε για ποτάρες» - Η αποκάλυψη για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

O Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega το πρωί της Παρασκευής 1/4 και έκανε μία νέα αποκάλυψη σοκ για την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, την ίδια στιγμή που γίνονται έρευνες για στοιχεία από το κινητό και το laptop της κατηγορούμενης.

Η αδερφή της ίδιας φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και μιλώντας με τους δημοσιογράφους ανέφερε πως περιμένει να τελειώσουν όλα, ώστε να μπορέσει να βγει επιτέλους και να διασκεδάσει.

«Δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε πράγματα. Αυτή η υπόθεση θα πάει στο τέλος, θα ανοίξει το παζλ. Σημαντικό να δούμε από τι προήλθε ο θάνατος και των δυο άλλων παιδιών», αναφέρεται αρχικά στην συζήτηση.

Ο κ. Καλλιακμάνης υποστηρίζει πως σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι και η παραίτηση των δύο δικηγόρων της 33χρονης, λέγοντας: «Ένας δικηγόρος δε φεύγει έτσι».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η δικηγόρος η Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία επισήμανε: «Όλα ξεκίνησαν από τους γιατρούς της Πάτρας. Εκεινού χτύπησαν πρώτοι καμπανάκι» και πρόσθεσε: «Έλεγαν τι είναι αυτά που ακούγονται, σταματήστε να βλέπετε αστυνομικές ταινίες».

Η ίδια, μιλώντας με δημοσιογράφους στην Πάτρα, αποκάλυψε ότι λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδερφή της η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Δεν έχουν καμία συνείδηση για το τι συμβαίνει. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα».