Eurovision 2022: Αυτή θα είναι η εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη

Μη την χάσετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: Αυτή θα είναι η εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη

Η Eurovision 2022 πλησιάζει και, όπως είναι γνωστό, η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι "Die Together". Οι αντιδράσεις του κόσμου και τα σχόλια, μάλιστα, σχετικά με αυτό έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την τελική της εμφάνιση, ωστόσο θα επιστρέψει και στην Ελλάδα για κάποιες πρόβες. Ο Φωκάς Ευαγγελινός συμμετέχει ξανά στις ετοιμασίες και στην εμφάνιση της Ελλάδας στον διαγωνισμό και έχει ετοιμάσει κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.

Αυτή θα είναι η εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στην Eurovision 2022

Η έμπνευσή του προήλθε από την Ακρόπολη και ιδιαίτερα από το Ερέχθειο και η Αμάντα με άλλες 5 χορεύτριες θα υποδύονται της Καρυάτιδες και τα κοστούμια που θα φορούν θυμίζουν την Αρχαία Ελλάδα.

Σε αυτές τις θέσεις θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς

Βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική ευθεία για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και οι προετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά. Σήμερα, 29/3 γνωστοποιήθηκε η σειρά που θα διαγωνιστούν οι χώρες σε κάθε ημιτελικό. Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό, στις 10 Μαΐου, ενώ η Κύπρος στον δεύτερο στις 12 Μαΐου. (Δείτε ποια θέση δίνουν στην Ελλάδα οι στοιχηματικές)

Στο Τορίνο της Ιταλίας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, με το τραγούδι «Die together». Η σειρά εμφάνισης όμως όπως όλοι γνωρίζουμε παίζει καίριο ρόλο για τις χώρες που θα προκριθούν στο τελικό.

Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος αποδείχθηκαν αρκετά τυχερές ακόμα και σε αυτό το κομμάτι, αφού και οι δύο θα διαγωνιστούν μετά το μισό της βραδιάς που θεωρείται πιο ευνοϊκό. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στη 15η θέση, ενώ η Κύπρος στην 9η θέση.

Eurovision