Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Δεν του φαίνεται καθόλου - Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου

Μπορείτε να μαντέψετε;

Δεν του φαίνεται καθόλου - Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου
News 01.04.2022 12:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τους κορυφαίους Έλληνες δημοσιογράφους, με τον ίδιο να έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και 30 χρόνια και παραπάνω στην ελληνική τηλεόραση.

Ο ίδιος ξεκίνησε, όταν πρωτοέγραψε άρθρα στην εφημερίδα «Φωνή της Νέας Σμύρνης», ενώ ήταν ακόμα στην τελευταία τάξη του λυκείου. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην εφημερίδα Μεσημβρινή ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και σε νεαρή ηλικία κέρδισε το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Στα ηλεκτρονικά μέσα ξεκίνησε κάνοντας εκπομπή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Από το 1989 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, έχοντας πορεία σε όλα σχεδόν τα μεγάλα κανάλια, για να καταλήξει σήμερα στον ΑΝΤ1, ο οποίος εξέδωσε για τον ίδιο ανακοίνωση.

Η ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου

Ποια, όμως, είναι η ηλικία του; Ο Νίκος Χατζηνικολάου -που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την ανάρτησή του- γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη, κάτι που σημαίνει πως τον προσεχή Οκτώβριο θα κλείσει τα 60 του χρόνια, αριθμός που σε καμία περίπτωση δε θα μαντεύαμε, καθώς φαίνεται πολύ νεότερος, παρότι βρίσκεται τόσα χρόνια στις οθόνες μας.

 Αυτή είναι η ηλικία του Νίκου Χατζηνικολάου

Είχε μαύρα μαλλιά και πολύ στιλ - Φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου από όταν ήταν νέος

Ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για πάνω από δύο δεκαετίες και συνεχίζει, ωστόσο παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του δραστηριότητες, έχει και έναν πολύ ενεργό ρόλο στα social media.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός δημοσιογράφος προτιμά να ανεβάζει στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή, κυρίως με την οικογένειά του ή τα ταξίδια του.

Πρόσφατα ωστόσο, δημοσίευσε φωτογραφία του από την εποχή που ήταν νέος. Δείτε την εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Χαμός" στον ΑΝΤ1 - Κόβεται η σημερινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Στιγμές ευτυχίας για το Νίκο Χαζηνικολάου - Η ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

Share