Μίνιμαλ και γεμάτο βιβλία - Η εντυπωσιακή διακόσμηση του σπιτιού της Ελένης Τσολάκη

Πάρτε ιδέες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μίνιμαλ και γεμάτο βιβλία - Η εντυπωσιακή διακόσμηση του σπιτιού της Ελένης Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη, η οποία ήταν και η πρώτη καλεσμένη στο After Dark, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Instagram. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, λοιπόν, μοιράζεται συχνά την καθημερινότητά της κι εμείς παρατηρούμε, πέρα από το όμορφο χαμόγελό της, την υπέροχη διακόσμηση του σπιτιού της και παίρνουμε ιδέες.

Η διακόσμηση του σπιτιού της Ελένης Τσολάκη

Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει πιο μίνιμαλ διακόσμηση, αλλά έχει προσθέσει και κάποια έντονα στοιχεία, ώστε να υπάρχει ισορροπία και το αποτέλεσμα να μην περνάει απαρατήρητο. Τα διακοσμητικά που της αρέσει να χρησιμοποιεί, κατά κύριο λόγο, είναι οι πίνακες ζωγραφικής και τα βίβλία μετα οποία έχει γεμίσει όλους τους χώρους.

Τα μαύρα στοιχεία υπάρχουν, επίσης, σε όλο το σπίτι και με αυτό τον τρόπο διατηρεί την ομοιομορφία σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Εμπνευστείτε!

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor 5 με την Ελένη Τσολάκη

Σίγουρα το φετινό Survivor έχει απασχολήσει πολύ, λόγω των χαρακτήρων των παικτών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει είναι και αυτό του Μαχητή, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς παίκτες του 5ου κύκλου, ενώ χθες σχολιάστηκε λόγω της ποινής που έφαγε από την παραγωγή.

Ωστόσο, ένα ερώτημα που μπορεί να έχουν πολλοί τηλεθεατές είναι για το επίθετο του και αν έχει κάποια συγγένεια με την παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη.

Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη, ενώ όπως γράφτηκε είναι ξαδέρφια με την Ελένη Τσολάκη.

Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης. Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη και με την Ελένη Τσολάκη