Survivor 5: "Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - Τι συνέβη;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος καθώς πριν από λίγο παρακολουθήσαμε την Ασημίνα να ξεσπάει σε κλάματα. Ωστόσο, όλοι οι παίκτες μόλις έφτασαν στο Συμβούλιο τους περίμενε μια σοβαρή ανακοίνωση η οποία τους "ταρακούνησε" για τα καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής του ριάιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων πως υπήρξε παραβίαση ενός βασικού κανόνα του παιχνιδιού, με συνέπεια οι παίκτες να «παγώσουν».

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Surivor 5

«Ένας από τους βασικούς κανόνες του Survivor παραβιάστηκε. Αυτό έχεις ως φυσικό ακόλουθο να υπάρχουν οι αντίστοιχες συνέπειες και ποινές.

οστά στα μάτια ανθρώπων της παραγωγής, ο Γιάννης πήρε ένα ποτήρι καφέ που βρισκόταν στον χώρο των γυρισμάτων και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, δεν το άφησε αλλά το χρησιμοποίησε, πίνοντας καφέ. Αυτό είναι παράβαση των κανονισμών και δεν μπορεί να μείνει χωρίς ποινή.

Η ποινή για τον Γιάννη Τσολάκη είναι ότι στα τρία επόμενα έπαθλα τα οποία θα κατακτήσει η ομάδα των Μαχητών – είτε φαγητού είτε επικοινωνίας – ο Γιάννης δεν θα συμμετέχει».

Αυτοί είναι οι 4 παίκτες φαβορί - Φλερτάρουν με τον τελικό

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και ήδη από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του Survivor 5 έχει γίνει γνωστό σε παραγωγή, κοινό και... Αγιοδομινικανοί πολίτες έχουν ήδη καταλάβει ποιοι είναι οι δυνατοί παίκτες. Και φυσικά σάς τους παρουσιάζουμε!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Γιωρίκας Πηλίδης: Ακόμα και αν δεν βλέπετε το «Survivor» φέτος, πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε έναν τουλάχιστον αγώνα του Γιωρίκα, γιατί αλλιώς δεν θα καταλάβετε ποτέ την ταχύτητα που αναπτύσσει όταν τρέχει στους αγώνες μάχης. Είναι πρωταθλητής ελεύθερης πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί ξανά σε αθλητή ίδιου αγωνίσματος, άρα μάλλον δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε τις επιδόσεις του. Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές, από τους 16 αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 9 και έχει χάσει τους 7. Να σημειωθεί πως ο Γιωρίκας έχει μπλεξίματα τις τελευταίες ημέρες.

Survivor 5 Γιώργος Πιλίδης

Θανάσης Μπέλλος: Μην κοιτάτε τα άσπρα του μαλλιά, αλλά τα χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του φετινού «Survivor», έχει κλείσει τα 55, «βάζει» κάτω τους 20άρηδες του ριάλιτι και μάλιστα με άνεση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως από τους 13 αγώνες που έχει πάρει μέρος έχει κερδίσει τους 10. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την καλή φυσική ζωή τον έχει βοηθήσει στη ζωή του, συνήθειες που προσπαθεί να περάσει στα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του. Ούτε οι τραυματισμοί τους δεν τον βάζουν κάτω.

Survivor 5 Θανάσης Μπέλλος

Γιάννης Τσολάκης: Είναι ένας από τους δεκάδες ήρωες-πυροσβέστες που το περσινό καλοκαίρι πάλεψε με τις φλόγες στη φωτιά της Βαρυμπόμπης, ωστόσο ο Γιάννης έλκεται ιδιαίτερα από τα φώτα της τηλεόρασης. Σπούδασε αρχικά Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έπειτα δημοσιογραφία σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε καθημερινό magazino στην τηλεόραση, όμως αν νομίζετε πως ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να δείξει το καλό προφίλ του, κάνετε λάθος. Ο 31χρονος από τους 7 αγώνες που έχει πάρει μέρος έχει κερδίσει τους 5!

Survivor 5 Γιάννης Τσολάκης

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η μικρότερη σε ηλικία μαχήτρια φέτος είναι η Ασημίνα, που έχει κλείσει τα 23, παίζει ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Εθνικής και είναι πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Είναι πολύ ανταγωνιστική όπως θα έχετε διαπιστώσει στους στίβους μάχης, ενώ υποφέρει όταν χάνει πόντο για την ομάδα της. Περιττό να αναφέρουμε πως από τους εννέα αγώνες που έχει συμμετάσχει έχει κερδίσει τους 8.

Survivor 5 Ασημίνα Χατζηανδρέου