Survivor 5: Ξέσπασε η Ασημίνα - «Βάζω συνέχεια τα κλάματα, έχω κουραστεί»

«Χτες έφτασα σε σημείο να θέλω να φύγω από το παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ξέσπασε η Ασημίνα - «Βάζω συνέχεια τα κλάματα, έχω κουραστεί»

Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει πως η Ασημίνα μέσα από το Survivor 5 δεν έχει ξεσπάσει λίγες φορές σε κλάματα. Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Μαχητών, με αφορμή την ερώτηση που της έκανε ο Γιώργος Λιανός για τα όσα έγιναν με τον Σπύρο και τις καρύδες της έδωσε το πάτημα προκειμένου να εξηγήσει το πως νιώθει.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας στο Survivor 5

«Το όνομα του Σπύρου για εμένα δίπλα έχει τη λέξη σχέδιο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, το έχω βγάλει τελείως από το κεφάλι μου. Χθες με έφτασε σε σημείο να θέλω να φύγω από το παιχνίδι.

Το είπα με καλή πρόθεση και σκεπτικό δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό. Από εκεί και πέρα είδα από τον Σάββα πολύ άσχημη συμπεριφορά, ανήθικη, αφού μου φέρθηκε λες και ήμουν σκύλος.

Εμένα η συμπεριφορά αυτή με ενόχλησε πάρα πολύ και ήθελα πραγματικά να φύγω και δεν θέλω να βάζω συνέχεια τα κλάματα, έχω κουραστεί κι εγώ να με βλέπω έτσι».

Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Οι διάσημοι δεν το έχουν με τις ασυλίες. Με το καλησπέρα, από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του Survivor φάνηκε η αδυναμία τους στα έπαθλα φαγητού και τα έπαθλα επικοινωνίας. Ασυλίες μόνο οι Μπλε.

Και στο χθεσινό 23/1 επεισόδιο οι Μαχητές κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα. Οι διάσημοι πάλι στο συμβούλιο ξεμάλλιασμα, ατομική ασυλία, έναν παίκτη στον τάκο. Απόψε τι θα συμβεί;

Όπως φάνηκε από το trailer (δείτε το εδώ), ο στίβος μάχης κλασικός, ταχύτητα, τρέξιμο και πάει λέγοντας.

Οι πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι διάσημοι απόψε θα δώσουν και την ψυχή τους. Δεν τους παίρνει να ρίξουν κι άλλον παίκτη τους στον τάκο, έχουν χάσει τόσους. Θα μπουν και θα παλέψουν σα να μην υπάρχει αύριο και θα το πάρουν το παιχνίδι. Έτσι ξέρω.

Οι διάσημοι απόψε θα πάρουν νίκη ασυλίας, συμβαίνουν κι αυτά, σπανίως, δε, αλλά συμβαίνουν. Άρα τι θα έχουμε; Μαχητές σε ατομική ασυλία (σφαγή θα γίνει για την νίκη), μαχητές στο συμβούλιο αυτή την φορά όχι απλοί παρατηρητές αλλά θα ρίξουν συμπαίκτη τους στον τάκο και τελικώς θα έχουμε τουλάχιστον 4 υποψήφιους προς αποχώρηση.

Εδώ θα είμαστε, στο Youweekly.gr να σας αποκαλύψουμε περισσότερα μέσα από τα spoils μας. Κάντε υπομονή γιατί χιονίζει κιόλας και βρίσκονται όλοι σε πανικό.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα spoils