Στροφή στην καριέρα της η Bella Hadid - Θα παίξει σε πασίγνωστη σειρά

Αναμένουμε να δούμε ποιον ρόλο θα υποδυθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στροφή στην καριέρα της η Bella Hadid - Θα παίξει σε πασίγνωστη σειρά

Τα νέα της επαγγελματικά βήματα ανακοίνωσε η Bella Hadid. Το μοντέλο που έχει κατακτήσεις τις πασαρέλες αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να μπει στον χώρο της υποκριτικής. Μάλιστα το γνωστό μοντέλο ετοιμάζεται να συμμετάσχει σε μια τηλεοπτική σειρά, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να τη δούμε και στη μεγάλη οθόνη. (Δείτε εδώ ποιος γνωστός ηθοποιός αποσύρθηκε από την ηθοποιία)

Η σειρά που θα συμμετάσχει η Bella Hadid

Το 25χρονο μοντέλο από την Αμερική θα παίξει στην τρίτη σεζόν της υποψήφιας για 3 Emmy σειράς, Ramy, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες για τον ρόλο της. Δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν πως ίσως και να υποδυθεί τον... εαυτό της, προς το παρόν όμως δεν επιβεβαιώνονται.

Το Ramy παρουσιάζει τη ζωή ενός Μουσουλμάνου Αμερικανού πρώτης γενιάς, που ζει στο New Jersey, και προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή μεταξύ της θρησκείας του και του σύγχρονου τρόπου ζωής στην Αμερική.

Η σειρά του Ραμού Γιούσεφ που παίζει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είχε λάβει από την πρώτη στιγμή θετικές αντιδράσεις από κοινό και κριτικούς. Τον Youssef τον είχαμε ήδη γνωρίσει από το Mr. Robot, όπου υποδυόταν τον Samar Swailem, ενώ είναι πολύ ταλαντούχος και στα stand-up. Ωστόσο με το Ramy περνάει σε άλλη διάσταση, καθώς γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ξεκαρδιστικά επεισόδια που έχουν συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές.

Οι fashion φωτογραφίες της Bella Hadid και του Marc Kalman

Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο μετρά η σχέση του διάσημου μοντέλου Bella Hadid και του Μarc Kalman. Μάλιστα οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2021, όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί στις Κάννες.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Marc Kalman εργάζεται εδώ και χρόνια με A-list πελάτες ενώ έχει συνεργαστεί με τον πρώην φίλο της Kylie Jenner, Travis Scott, καθώς και με πολλά brand μόδας, δημιουργώντας λογότυπα για την Εβδομάδα Μόδας Made και δουλεύοντας ως «βοηθός μόδας» για εκδόσεις όπως οι New York Times και το T Magazine.

Όταν η μόδα έιναι τόσο σημαντικό κομμάτι στην ζωή και των δύο, δεν γίνεται παρά να περιμένουμε ότι οι κοινές τους εμφανίσεις θα είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνήθως προτιμά να ντύνεται με oversized ρούχα και συνήθως με vintage κομμάτια που θυμίζουν τα 90s. Ωστόσο οι αναφορές από την μόδα της νέας χιλιετίας δίνουν ένα άλλο ιδιαίτερο look. Παρακολουθώντας τους είναι σαν να βλέπεις ένα editorial της Gen Z με baggy jeans college στιλ γραβάτες δερμάτινα παντελόνια και ιδιαίτερα αξεσουάρ.

Οι πλεκτές ζακέτες που προτιμά η Bella είναι το απόλυτο must hav για την φετινή σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022 και εμείς έχουμε βρεί το ωραιότερο κομμάτι από τα Stradivarius. (Δείτε το εδώ)

Bella - Marc

Bella - Marc

Bella - Marc