Φοβερή θέα και κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα της Αθηνάς Οικονομάκου

Σπάνια φωτογραφία από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φοβερή θέα και κρεβάτι τεραστίων διαστάσεων - Φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποφασίσει να κάνει ένα νέο βήμα στην επαγγελματική της ζωή μιας και χθες (31/3) έκανε πρεμιέρα με το The Masked Singer στον ΣΚΑΪ. Μετά από μία μικρή αποχή από τα τηλεοπτικά επέστρεψε και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσε).

Την ίδια στιγμή βέβαια, η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει να είναι μία πολυάσχολη μαμά. Πριν από μερικές μέρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία από το εντυπωσιακό δωμάτιό της στο σπίτι της.

Ανά καιρούς, η Αθηνά Οικονομάκου έχει ανεβάσει διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της, το οποίο είναι όλο λες και έχει βγει από περιοδικό (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Η κρεβατοκάμαρα της Αθηνάς Οικονομάκου

Η περιουσία του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππου Μιχόπουλου

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι που υπάρχει στο ξενοδοχείο του γαμπρού στη Μύκονο και ακολούθησε δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Η οικογένειά τους μεγάλωσε πριν από μερικούς μήνες καθώς ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους, Σιέννα - Ηλέκτρα, μόλις λίγα χρόνια μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, Μάξιμου.

Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πριν από μερικές μέρες, η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε τη συμβουλή που της έδωσε ο σύζυγός της για το νέο της τηλεοπτικό βήμα (δείτε εδώ τι είπε).

Τα αδέλφια Μιχόπουλου μυήθηκαν στον χώρο των επιχειρήσεων από τους γονείς τους, οι οποίοι προήγαγαν τον υψηλό τουρισμό στη Μύκονο ως ιδιοκτήτες τόσο του boutique hotel «Κivotos» όσο και πολυτελών βιλών που διαθέτουν προς ενοικίαση. Ο Φίλιππος, ο μεγαλύτερος εκ των δύο, σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι ενώ ο Ιάσονας προτίμησε να κάνει τις ίδιες σπουδές στην Ελλάδα.

Αμφότεροι ασχολήθηκαν νωρίς με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ είναι λάτρεις των σπορ και προτιμούν τους χαμηλούς τόνους στο lifestyle τους. Εργάζονται πολλές ώρες, θεωρούνται από τους πλέον καλοντυμένους νέους της Αθήνας και απασχολούν τα media κυρίως για τη δουλειά τους και λιγότερο για την προσωπική τους ζωή. Μικρή εξαίρεση αποτελεί ο Φίλιππος, ο οποίος από τότε που συνέδεσε την προσωπική του ζωή με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου είδε, άθελά του, το πρόσωπό του σε αρκετά δημοσιεύματα.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος